A különféle személyiségtesztek sokat segítenek abban, hogy felismerd, hogy valójában mire vágysz az életben. Vannak, akik maguknak sem merik beismerni, és megpróbálják elrejteni a legtitkosabb vágyaikat

Ezzel a személyiségteszttel megtudhatod a legtitkosabb vágyad

A teszt igazán egyszerű. Elsőként emeld fel magad elé a kezed, de úgy, hogy a tenyered felfelé mutasson. Ezután csukd be a szemed, és lazulj el, miután ez megtörtént, képzeld el, hogy valamit beletesznek a kezedbe. Képzeld el a méretét, formáját, anyagát, mindent, amit csak tudsz. Miután végeztél, nyisd ki a szemed, és olvass tovább, mivel eláruljuk, hogy mit jelent a tárgy, amit a kezedbe képzeltél. 

Kulcs 

Ha kulcsot képzeltél a kezedbe, akkor az azt jelenti, hogy szeretnél egy bizonyos társadalmi csoporthoz vagy emberhez tartozni. Szeretnél hozzáférést valamihez, ez lehet akár álmaid munkája, vagy egy számodra fontos személynek a szíve. 

Érmék 

Ha érméket képzeltél a kezedbe, akkor az részben azt jelzi, hogy pénzügyileg nehéz időszakon mész keresztül és sokat gondolsz a pénzre. A bankjegyek szintén erre utalnak, illetve jelenthetik, hogy fontos számodra a pénz, az életed nagy része az anyagi helyzeted javítása körül forog. 

Telefon

Ha a telefont képzelted a kezedbe, akkor kapcsolatra vágysz. Szeretnéd felvenni egy olyan emberrel a kapcsolatot, akivel már rég volt alkalmad beszélni. 

Könyv 

A könyv azt jelzi, hogy az életed áthatja a tudás és a megismerés utáni vágy. Szeretnél minél képzettebb lenni, hogy kevésbé légy bizonytalan egy adott témában. 

Sima tárgy 

Ha egy olyan sima tárgyat képzeltél a tenyeredbe, mint mondjuk egy alma vagy tojás, az azt jelenti, hogy nagyon szeretnél a jövőben felelősségteljesebb, és egészségtudatosabb lenni. Ismered a saját hibáidat, melyeken szeretnél javítani. 

Rovar

Ha egy rovart, mondjuk egy pókot képzeltél el, akkor tudat alatt van valami félelmed. Alapvetően pesszimistább ember vagy, ez pedig kihatással van az életedre. Tudsz erről, és szeretnél is változtatni rajta. 

Növény 

Ha valamilyen virágot, esetleg növényt képzeltél a kezedbe, akkor nyugalomra és csendre vágysz. Nagyre értékeled az egyedül töltött időt, és nem gond számodra, ha alkalmanként nincs körülötted senki. 


Via