3 csillagjegy számára, a nyár egyik legjobb hete következik. Nekik nem lesz hiányuk izgalomból, kalandokból, élményekből, boldog pillanatokból ezen a héten.

Kos

Itt az ideje,  hogy jobban odafigyelj az igényeidre és a határaidra. Ne engedd, hogy a saját életed mindig csak másokról szóljon. Itt az alkalom, hogy végre kiállj magadért, hogy a te sztoridnak, te legyél a főszereplője. Ezen a héten különös erőt kapsz ehhez, és végre kilépsz a fényre. Ezt pedig nagyon élvezni fogod, és nem is érted majd, hogy miért vártál eddig. Így tovább, élvezd ki a pillanatokat!

Oroszlán

A Nap most az oroszlán jegyében áll, és ez még több energiát és önbizalmat ad az amúgy is nagyon életvidám csillagjegynek. Ezen a héten sikerül mindenkit az ujjad köré csavarnod, az elbűvölő természetednek egyszerűen senki nem tud nemet mondani. Ez így van jól, ragyogj tovább, és élvezd ki minden pillanatát.

Szűz

Általában nagyon kritikus vagy és maximalista, ez pedig elveszi a lehetőségét annak, hogy kiélvezd a dolgokat. Ezen a héten végre rádöbbensz, hogy nem kell feltétlenül szigorúan, rezzenéstelen arccal megélned a pillanatokat, néha jobb, ha csak élvezed és átéled azokat. Most valahogy nyitottabb leszel a pozitív visszajelzésekre, és egy kicsit belazulsz a héten. Hidd el, imádni fogod, és nincs mitől félned, végre eljött a te pillanatot. 

via