A horoszkóp szerint ennek a 3 csillagjegynek a következő két napban végig mosolyra áll majd a szája, mert több olyan örömteli élmény is érheti őket, amitől azt érezhetik: „Ez életem legjobb hétvégéje”.

Szűz

Készülj Szűz, mert váratlan eseményekre számíthatsz! Talán hirtelen az egyik barátod vagy rokonod kitalálja: látogasd meg külföldön, de jó esély van arra, hogy nem várt utazási lehetőség adódik az életedben, amit kár lenne kihagynod. Ugyanakkor egy találkozó, összejövetel is vár rád, ahol ismét találkozhatsz a régi barátaiddal, ismerőseiddel, sőt, akár szerelmeddel is. Ha szingli vagy, most még akár újra is kezdheted az exeddel. A párban élőket is érheti meglepetés, és egy romantikus utazás során megkérhetik a kezüket!

Nyilas

Akciódús napok várnak rád, Nyilas. Eleinte úgy érezheted, ez nem a te hétvégéd, de aztán egy csapásra megváltozik minden. Az erőfeszítéseid kifizetődnek, és előléptethetnek vagy felajánlhatják álmaid munkáját. Ha művészettel foglalkozol, esetleg influenszer vagy, most támogatókra találhatsz, és végre csak azzal foglalkozhatsz, amivel igazán szeretnél. Akár beindíthatod a saját vállalkozásod, és végre valahára a magad ura lehetsz. A napokban megérkezik a régóta várt jutalomeső és tapsvihar.

Bak

Játékos, izgalmas, élvezetekkel teli napok elé nézel. Először az élet apró örömökkel kedveskedik, majd ezek egyre nagyobb méreteket öltenek. Sorra valósulnak meg a vágyaid, a barátaiddal, a pasiddal azokat a dolgokat próbáljátok, amikre mindig is vágytál, illetve odamentek, ahová te szeretnél a legjobban. A szingli Bakok akár utazás, szórakozás közben ismerhetik meg a Nagy Ő-t. Ám ami igazán felteszi nálad a pontot az i-re, az a potyapénz, amihez hozzájutsz, talán egy nyereménynek vagy korábbi jó döntésednek köszönhetően.