Nem akármilyen telihold vár ránk augusztus 1-jén hanem az év egyetlen szuperholdja. A szuperhold augusztus 1-jén, 20:33-kor éri el a tetőpontját, és az alábbi csillagjegyekre nagyon nagy hatással lesz majd.

Bak

A Bakok pontosan azt kapják majd a szuperholdtól, amire szükségük van. Új energiát, és új embereket hoz az életedbe. Eredeti ötleteid, a kreativitásod most hihetetlen lendületet kap. Sok mindent elérhetsz, amiről eddig csak álmodni mertél. Ezt annak is köszönheted, hogy most lazább leszel és nyugodtabb, nem agyalsz túl mindent, engeded, hogy az univerzum dolgozzon helyetted.

Ikrek

Az Ikrek végre kezébe veszi az irányítást, és hallgat a megérzéseire, intuícióira. Eljött az ideje, hogy a saját utadat járd, és azt tedd, amit a szíved diktál. Most már pontosan tudod azt, hogy ki vagy, és mit akarsz. Bízz magadban, bízz az erődben, bíz a döntéseidben, mert aki tényleg szeret, az bárhogyan is döntesz, kitart melletted.

Skorpió

A szuperhold annyira bátorrá és energikusság tesz, mint még soha. Végre nem halogatod a dolgokat, hanem a sarkadra állsz, és csinálod őket. Nem hagyod, hogy a félelmek és a kétségek megállítsanak, te magad döntesz arról, hogyan szeretnél a továbbiakban élni. Már nem hagyod, hogy befolyásoljanak az emberek, magabiztos vagy és bízol magadban.

via