A macsó külső sokszor szelíd belsőt takar, a Rák csillagjegyű pasi esetében pedig ez fokozottan igaz. Ahhoz megragadd és aztán meg is tartsd a figyelmét fontos, hogy lássa, mennyire odaadó és szeretetteljes vagy. A Ráknak ugyanis a biztonság, a stabilitás és a szeretet a legfontosabb. 

Legyél kedves, de közben erős 

A Rák srác imádja, ha egy lány kedves, de közben vonzza az is, ha látja, mennyire talpraesett vagy. Mindeközben imponál neki a nagylelkűséged, attól pedig egyenesen odáig van, ha a gondoskodó, odaadó éned is előbukkant. Ettől a Rák pasi ugyanis biztonságban érzi magát. 

Mutasd meg, hogy hiszel benne 

A Rák pasi hajlamos arra, hogy nem hisz eléggé magában, kell neki néha a bátorítás. Ha azt érzi támogatod, hűséges vagy hozzá és bízol, hiszel benne, akkor nyert ügyed van, a tenyeredből fog enni. 

Mindig figyelj rá

A Rák férfi imádja, ha csodálattal hallgatod a szavait, szóval semmiképpen se szakítsd félbe. Éreztesd vele, hogy nagyon izgalmas, amiről beszél, ha pedig befejezte, akkor mutass érdeklődést a hallottad iránt. Ettől le lesz nyűgözve. 

Ne titkold el a hibáid 

A Rák srác pontosan tudja, hogy nem tökéletes, így nem várja el a társától sem azt, hogy hibátlan legyen. Éppen ezért legyél vele nagyon őszinte, ne mutatkozz másnak vagy tüntesd fel magad szándékosan jobb színben előtte. Le fogsz bukni, ő pedig nagyon morcos lesz. Ha azonban őszintén megnyílsz előtte, akkor a hibáiddal együtt is imádni fog téged. 

Kerüld a drámákat 

A Rák pasi nem igazán bírja a hisztit meg a drámát. Ő ennél sokkal profibban intézi a kapcsolatait, ha valami baja van, el fogja mondani. Klasszikus értelemben vitatkozni vele felesleges, mert számára értelmezhetetlen az orditozás, ő ugyanis minden konfliktust higgadtan próbál meg rendezni. 

(via)