3 csillagjegy tutira elmondhatja magáról vasárnap, hogy ez nem volt az ő hete. Na de miért is?

Ikrek

Ezen a héten tovább fokozódik benned a feszültség, mert még mindig úgy érzed, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit kezdj az életeddel. Hiányzik az irány, hiányzik a motiváció, és egy szempillantás alatt felidegesít minden. Egyáltalán nem érzed magadat magabiztosnak, pedig be kellene látnod, hogyha néha egy kicsit megtorpansz, az azért nem annyira tragikus, mint amennyire annak kezeled. Áss egy kicsit mélyebbre, vizsgáld meg, hogy mi az, amire a szíved mélyén vágysz, majd ne legyél rest lépéseket tenni annak az irányába.

Mérleg

A Szűz szezon utolsó napjai teljesen kikészítenek, mert úgy érzed, nem tudsz túllépni a nehézségeken. Szinte tapintható a környezetedben a feszültség, ami a legrosszabbat hozza ki belőled. Másokat hibáztatsz a rossz döntéseidért, hiába tudod, hogy minden csak rajtad múlt. Itt az ideje, hogy magadba nézz, és hogy belásd, hogy mit is rontottál el. Te vagy a saját életed főnöke, ezért a döntéseidért is csak te vállalhatod a felelősséget.

Bak

Az elmúlt hetekben nagyon flusztrált voltál, ám ez az érzés annyira eluralkodott rajtad, hogy még mindig csak a csalódottság jár át, pedig lehet, hogy már nincs is rá okod. Tipikusan abban a helyzetben vagy, amikor valami réges-régen felidegesített, de már magad sem tudod, hogy mi, te mégis még mindig rosszul vagy miatta. Állandóan azt mondod, hogy változásra van szükséged, de te magad sem tudod, hogy pontosan mire vágysz. Ez is nagy nagyon lefáraszt, úgy érzed, hogy ez a céltalan tengődés minden pozitív energiádat leszívja. Szánj magadra egy kis időt, gondold át, hogy merre tartasz, mik az álmaid, és indulj el abba az irányba.

via