3 csillagjegy számára sorsdöntő ez a hét: a szerelmi életük jobban alakul, mint valaha. 

Rák

Végre belátod, hogy túl sokat kritizálod azt a személyt, akivel együtt vagy. Szeptember 19-én egy hatalmas változás áll be a kapcsolatotokban, mert végre rádöbbensz, hogy bármilyen problémával is küzdötök, ti összetartoztok. Figyeld meg, hogy a következő időszakban sokkal jobban vállalod majd a felelősséget azért, ahogyan a kettőtök kapcsolata alakul. Itt az ideje, hogy beszélgessetek egy nagyot, és elmondjátok, hogy kinek mi nyomja a lelkét. Ha ez az őszinte beszélgetés megtörténik, az olyan békét és harmóniát hoz a kapcsolatotokba, ami után végérvényesen megszűnik minden kérdés.

Szűz

Szeptember végén végre hatalmas pozitív változás áll be a szerelmi életedben. Most sokkal kevesebb lesz a vita, mert rájössz, hogy mennyire szerencsés vagy, hogy egy ilyen ember van melletted. Hajlamos vagy lebecsülni azt az embert aki melletted van, pedig ez egyáltalán nem célravezető. Végre rájössz, mennyire csúnyán viselkedtél a partnereddel, amikor nem értékelted eléggé. Be kell látnod, hogy attól te nem leszel erősebb, ha a másikat lenyomod. Amint túlestek egy komolyabb beszélgetésem, sokkal tisztábban látsz majd, és magad sem érted, miért viselkedtél így azzal, akit szeretsz. Hidd el, most még nem késő, minden rendbe jöhet.

Skorpió

Sosincs késő az önvizsgálathoz. Végre a lelked mélyére nézel, és rájössz, hogy mit rontottál el a párkapcsolatodban. Vagy éppen az alakuló szerelmedben, ami nagyon úgy tűnik, hogy nem jön össze. Az elmúlt időszakban szinte senki nem volt neked elég jó, most végre rájössz, hogy igazságtalanul ítélted meg a nálad próbálkozó embereket. Az egyetlen dolog, ami az igaz szerelem útjába áll, az te vagy jelenleg, úgyhogy érdemes minél hamarabb elvégezni ezt az önvizsgálatot.

via