Három csillagjegynek különösen fontos lesz a szeptemberi újhold.

Rák

A Hold a Rák uralkodó bolygója, így te különösen fogékony vagy az energiáira. Most is már napokkal az újhold előtt azon pörögsz, vajon rád milyen hatással lesz ez az időszak, és ez nem feltétlenül butaság. Mivel elsőre úgy tűnhet, hogy a Merkúr-retrográd okozta káosz sosem szűnik már meg. Pedig ez az újhold remek hatással lehet rád: a nehéz napok után elhozhatja a békét, és ismét 100%-osan arra fókuszálhatsz, hogy valóra váltsd a terveidet. Ettől függetlenül azzal is foglalkoznod kell, hogy ne csak úgy tegyél, mint aki elengedi a rosszat, hanem tényleg foglalkozz vele. 

Mérleg

Amikor káosz és rossz hangulat uralkodik körülötted, akkor te, a harmóniát igénylő Mérleg nem érzed jól magadat a bőrödben. Könnyű elrontani a hangulatodat, és nagyon nehezen jössz ki a napi depiből. Neked kényelmes a szenvedés is, csak ne zavarjon benne senki! A szeptemberi újhold ebben okoz majd zavart: most bármi történik, könnyen túllendülsz rajta, amit magad sem értesz. Olyan konfliktusokat engedsz el, amelyeket sosem hittél volna, hogy véget érnek, és ez hiányérzetet kelt benned. De hidd el, a rossz csomagokat nem kell hiányolni. 

Bika

Szereted a rendet, ám a szeptemberi újhold ezt nem adja meg, ebből kimozdít. Ám ha képes vagy visszatalálni magadhoz, onnantól már csak felfelé vezet út: az energiaszinted ismét növekedni kezd, és több időd marad magadra is, hála a racionális döntéseidnek. Szokd meg, hogy a változás és a hirtelen jött, spontán dolgok nem mindig rosszak, és az életed nem csak akkor lehet sínen, ha minden a terv szerint alakul. 

via