Eddig unalmasan telt az éved? Akkor gyorsan csekkold, rajta vagy-e a következő listán, mert ennek a három csillagjegynek fenekestül felfordul az élete a következő hetekben!

Bika

Nem bírod a változásokat, és nagyon nehezen is dolgozod fel, ha valami nem úgy alakul, hogy azt megszoktad vagy eltervezted. Pont ezért készülj, mert február második felében 180 fokos fordulatot vesz a karriered, és nem sok beleszólásod lesz. Ha nem akarsz folyamatosan stresszelni ezen, próbálj meg sodródni az árral és várni, mi sül ki belőle. Annyit elárulunk, hogy pozitív lesz a végeredmény!

Skorpió

Egy véletlennek köszönhetően összefutsz egy régi ismerősöddel, akivel nem váltatok el túl szépen. Ne ijedj meg, ez egy remek alkalom lesz arra, hogy tisztázzzátok a korábbi sérelmeket. Sőt, a nagy békülés hatására még egy szuper lehetőséggel is előrukkol, ami hatalmasat lendíthet a karriereden.

Vízöntő

Egyáltalán nem keresed a szerelmet, a Valentin-napot is csak úgy letudtad, mert muszáj volt. Február vége fele viszont mindent elsöprő szenvedély jön az életedbe, amit elsőre nem is veszel komolyan, de hamar rájössz, hogy ez most tényleg más, mint eddig!