Megvannak mára a romantikus terveid a Nagy Ő-vel? Vagy úgy tervezed, hogy a szerelem napja ugyanolyan lesz, mint a többi? Nos, amennyiben az alábbi 3 csillagjegy egyike vagy, egy valamire számíthatsz: nem lesz átlagos számodra az idei február 14-e, mert ez lehet életed legszebb Valentin-napja! Görgess lejjebb és tudd meg, hogy a horoszkóp szerint rád mosolyog-e a szerencse a szerelemben: 

Mérleg 

Extra romantikus és extra pikáns hangulatban lehettek az imádottaddal! Valósággal izzik a levegő köztetek. De mielőtt még bezuhannátok az ágyba életetek egyik legforróbb kalandjára, vár rátok egy meghitt vacsora, egy kis szerelmes andalgás, de talán még egy lánykérés is! Az biztos, hogy a pasid ma meglepő dolgokat duruzsol a füledbe. 

Skorpió 

Esküvői harangok szólnak a fejedben, kisbabák játszanak a gondolataidban, meg egy szexi hancúrozás forgatókönyve is lepereg előtted. Igen, Skorpió, talán ez lesz az a V-nap, amikor mindent megkapsz: a gyűrűt, a családalapítás ígéretét és egy rendkívül forró éjszakát. Bárhogy is alakuljon a napod, az biztos, hogy felejthetetlen lesz!  

Bak

Mindent előkészítettél ahhoz, hogy tökéletes legyen az este? Bármit is teszel, ma nagy sikered lesz a szerelmednél, aki romantikus meglepetéssel készül. Talán nem is számítasz rá, de olyan ajándékot kapsz tőle, amitől szinte garantáltan lemész hídba. Igazán különlegesnek és szeretettnek fogod érezni magad Mr. Big jelenlétében.