Jó néhány párban élő számíthat arra, hogy egész hónapban rájuk telepszik a rózsaszín köd, és a szinglik között is akadnak szerencsések, akik végre megismerhetik a Nagy Ő-t! Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is a februári horoszkópodat!

Kos

Párban élők: A hónapban minden tökéletes lesz közted és Mr. Big között, és megerősödik a kapcsolatotok. Egy valentin-napi kirándulás valóságos csodát tenne a kapcsolatotokkal. Még akár gyűrűt is húzhat az ujjadra a szerelmed!

Szinglik: A szinglik sok érdekes emberrel találkozhatnak, és februárban meg is találhatják álmaik pasiját.

Bika

Párban élők: Egy kicsit döcögősen indul a február, főleg a munkával való elfoglaltság miatt, de a hónap utolsó fele sok testi élvezetet és romantikus élményt tartogat. Minden kiesett programot és együttlétet bepótoltok.

Szinglik: Az egyedülállók most leginkább komolytalan pasikat találnak, vagy olyanokat, akikkel másképp képzelik el a jövőt. Ám ettől még élvezni fogják a könnyed flörtöléseket és ismerkedéseket.

Ikrek

Párban élők: Nehézségekbe ütközhettek az imádottaddal, elsősorban a pénzügyek miatt. A jó az, hogy a hónap előrehaladtával a dolgok rendeződnek. Ne is hagyjátok, hogy a pénz közétek álljon, inkább romantikázzatok!

Szinglik: A szingli Ikrek magányosnak és elveszettnek érezhetik magukat, mivel nem találják a tökéletes pasit. Ne aggódjanak, mert sor kerül a nagy találkozásra a megfelelő időben!

Rák

Párban élők: Nagyon szerencsés leszel idén februárban, ha romantikáról van szó. Egy utazás vagy egy kis kiruccanás még közelebb hozhat titeket egymáshoz. Egész hónapban dúlni fog a love köztetek.

Szinglik: Élvezed a társasági életet, és sok hasonló gondolkodású emberrel találkozol, de most nem sietsz fejest ugrani egy komoly kapcsolatba, amit igazán jól is teszel.

Oroszlán

Párban élők: Használd ki, hogy mindenben támogat a szerelmed és vevő az ötleteidre. A következő hetekben sokkal erősebbé válik a kapcsolatotok annak ellenére, hogy a hónap vége felé adódhat néhány összetűzésetek. De nem kell parázni, mert mindig ki fogtok békülni!

Szinglik: Jó hír, Oroszlán: végre megtalálhatod a másik feledet. Ismét olyan szerelmes leszel, mint tinikorodban.

Szűz

Párban élők: Elég sok nézeteltérésed lehet Mr. Biggel, ami február második felében fokozódhat. A különbségek ellenére sok-sok romantikus élményben lesz részetek és jövővel kapcsolatos céljaitok is egyre közelebb kerülnek a megvalósuláshoz.

Szinglik: A hónap második felében izgalmas társasági életet élsz és több hasonló gondolkodású sráccal is megismerkedhetsz. Ennek ellenére nem kapkodod el a párválasztást. Nagyon bölcs vagy!

Mérleg

Párban élők: Valószínűleg jó kapcsolatban leszel a pároddal. Egy közös utazás növeli köztetek intimitást, és megerősíti a szerelmi és a bajtársi köteléket. Sokkal jobban megértitek egymást és extrém kötődések alakulnak ki köztetek.

Szinglik: A szingli Mérlegek egyik randija sikeresnek bizonyul és megismerkednek a Nagy Ő-vel, akivel rövid idő alatt komolyra fordulhatnak köztük a dolgok.

Skorpió

Párban élők: Nagyon békés és harmonikus lesz a kapcsolatotok, Skorpió. Talán már-már túl nyugodtnak is érezheted, de véletlenül se vitázással, inkább izgi programokkal dobjátok fel a mindennapokat.

Szinglik: A szinglik jól érzik magukat egyedül, és nem vágynak komoly kapcsolatra. Egyszerűen élvezik a plusz figyelmet a pasiktól, ahogy a flörtölést is.

Nyilas

Párban élők: Fejezd ki bátran az érzéseidet és a vágyaidat az imádottadnak. Amennyire tartasz az elutasítástól, ugyanannyi esélye van annak is, hogy megkapod, amire vágysz. Hidd el, érhetnek meglepetések februárban.

Szinglik: Sokkal tapasztaltabb vagy ismerkedés terén, mint mondjuk egy évvel ezelőtt, így gyorsan kiszúrod azokat, akiket jobb messzire elkerülni. Viszont azt is látni fogod, ki éri meg a fáradtságot!

Bak

Párban élők: Februárban extra erőfeszítéseket kell tenned a béke és a harmónia megőrzése érdekében. Ne hagyd, hogy az akaratosságod elrontsa a kapcsolatotokat. A göröngyös kezdés után a hónap második felében már úszni fogtok a romantikában.

Szinglik: Az egyedülállók kissé összezavarodnak és bizonytalanok lesznek azzal kapcsolatban, hogy mire is vágynak igazából, emiatt döcögősen alakulhat az ismerkedés.

Vízöntő

Párban élők: A hónap elején inkább baráti viszonyban lesztek a pasiddal, de aztán február előrehaladtával visszatér a romantika a kapcsolatotokba. Csak kerüljétek a feszültségeket, legyetek őszinték egymással, akkor sokat erősödhet a kötelék köztetek.

Szinglik: A szingli Vízöntők találkoznak álmaik hercegével,  akivel rövid idő alatt sokat fejlődhet a kapcsolatuk. Minden tekintetben úgy tűnhet: megtalálták a tökéletes pasit.

Halak

Párban élők: Mostanában nem alakulnak fényesen a dolgok köztetek a Nagy Ő-vel. Inkább megoldást kell találnotok a gondjaitokra, mintsem a szőnyeg alá söpörni a problémákat. Ha így tesztek, a hónap második felére visszatér a béke és a szerelem a kapcsolatotokba.

Szinglik: Szomorú és elkeseredett lehetsz, mert még nem találtad meg az igazit. Támaszkodj a barátaidra, akik átsegítenek ezen a nehéz időkben, és jól is teszed, hogy most nem kapkodod el a pasizást!