A hónap vége minden csillagjegynek nehézséget okozhat anyagilag, de a jó hír, hogy van három olyan tagja a zodiákusnak, akik egy kicsit fellélegezhetnek.

Bika

Váratlan összeghez juthatsz a következő napokban, ami nem túl nagy, viszont a lehető legjobbkor jön! Lehet ez nyeremény, számlajóváírás vagy egy régi tartozás. Igaz, amilyen könnyen jön, olyan könnyen és gyorsan is megy majd ez a plusz pénz, mivel a kiadásaid is nagyok. Félretenni nem fogsz tudni belőle, de megkönnyíti a helyzeted, az tuti!

nyilas

A szétszórtságod és a feledékenységed most kifejezetten a hasznodra válik, nem beszélve arról, hogy nincs nálad szerencsésebb csillagjegy! Pont, amikor már a leginkább pénz szűkében lennél, kiderül, hogy az egyik barátnőd még nem adta meg a tartozását, és ezt gyorsan pótolná. Majd az ezer éve nem használt kistáskádban is találsz néhány extra bankjegyet. És ha ez nem lenne elég, biztos lehetsz benne, hogy a fizud is előbb érkezik, ráadásul nem várt bónuszt is kapsz.

Halak

Egy váratlan és meglepő telefonhívás megvátoztathatja az egész életedet! Egy régi haverod vagy kollégád megkereshet, hogy egy visszautasíthatatlan állásajánlatot tegyen neked. Ez bizony egy jel az univerzumtól, hogy ideje a karrierváltásnak! Ráadásul annyira jó helyzetben vagy, hogy szinte bármilyen fizetést kialkudhatsz, szóval ne fogd vissza magad!