Szinte minden csillagjegy pozitív változásokat tapasztalhat a szerelmi életében, de még a karrierjében is a heti horoszkóp szerint.

Kos

Az újhold arra ösztönöz, hogy változásokat vigyél a családi életedbe, felújítsd a lakásodat, de legalábbis valamit változtass az életeden. Hajlamos lehetsz a napokban többet vállalni annál, mint amennyit elbírsz. A párkapcsolatodban túlságosan akaratos leszel, és ez nem kevés konfliktust szülhet. Szingliként ez rámenősség formájában mutatkozhat meg, és lazán elüldözheted a kiszemeltedet. 

Bika

Ez egy kiváló hét arra, hogy elővedd a régóta halogatott teendők listáját. De ugyanilyen tökéletes a kapcsolatok építéséhez is. Igaz, a hét közepén rá kell döbbened: valaki nem őszinte veled. Ám jó, ha tudod: a hét végén már akadályozni fognak a bolygók az előrehaladásban, szóval igyekezz addig elintézni minden fontosat!

Ikrek

Jó hír Ikrek: a héten dagadni kezd a bankszámlád, legalábbis olyan lehetőséget kapsz, amelynek segítségével hamar felhízlalhatod. A munkahelyeden ne vedd túl komolyan a pletykát, ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, ha nem ismered az összes tényt. A hét vége felé feszültség adódhat közted és egy barátod között, de sajnos a párban élők is összerúghatják a port.

Rák

A legfényesebb és a legjobb időszakodat élheted a héten, a keddi Rák újholdnak köszönhetően. Brillírozhatsz a melóhelyeden, de rossz néven veheti a pasid, ha emiatt elhanyagolod. Intenzív érzelmeid most előnyt jelentenek, és az a képességed, hogy meglátod mások indítékait, ami segít a megfelelő döntések meghozatalában. Azonban légy óvatos az utazási tervekkel, és kétszer is ellenőrizz mindent, így nem érhet baj!

Oroszlán

Ezen a héten pozitív bolygóállások kísérik a napjaidat, Oroszlán! Végre lelki békére és boldogságra lelhetsz. Karrier és üzlet szempontjából lehetőséget kapsz növelni a bevételeidet. Nem kizárt, hogy egy ismerősöd révén jutsz további előnyökhöz, esetleg egy jobb álláshoz, vagy segít fellendíteni a vállalkozásodat. A szerelmi életedben rád talál a boldogság, a pasiddal romantikus napokat tölthettek el.

Szűz

Igazán pozitív hét elé nézel, mivel több lehetőséged lesz az életedet a vágyott irányba terelni.  A korábban elakadt projekteket végre sikerül elindítani, és ennek vagy másnak köszönhetően, de plusz pénz üti a markodat. Olyanok is lesznek, akik jutalomban részesülnek a melóhelyükön. Ugyanakkor megnő az igényed arra, hogy a lelki világoddal foglalkozz, így felkereshetsz egy spirituális tanítót vagy közösséget.

Mérleg

Ha párkapcsolatban élsz, akkor neked és a pasidnak szinte garantáltan lesz mit ünnepelni, ugyanis egész héten kíséri a szerelmeseket a szerencse. Talán elmentek nyaralni, vagy végre  készen álltok összeházasodni. A szinglik számára is biztatóak a dolgok, és megismerkedhetnek egy bölcs, akár spirituális pasival! A hab a tortán az, hogy a karrieredben is szerencsés fordulatra, akár előléptetésre számíthatsz!

Skorpió

Végre, Skorpió! Megint jut elég időd arra, amire csak szeretnéd. Szórakozásban, flörtben és kreatív tevékenységekből nem lesz hiány. A napokban alaposan szemügyre veszed a kapcsolataidat és a helyzetedet, majd úgy döntesz: nem éred be kevesebbel. Száz százalékon akarod élni az életedet! A  párban élők megdumálják, hányadán is állnak és mit várnak a jövőtől, a szinglik pedig megismernek valaki, aki megüti náluk a mércét.

 Nyilas

Ideje csomagolni! Hirtelen úgy érzed: el kell utaznod egy távoli helyre. Tökéletes időszak ez a mostani ahhoz, hogy megtedd mindazt, amiről régóta álmodozol. Viszont a párban élők számíthatnak egy kisebb konfliktusra, mivel a jelek szerint másképp értelmeznek bizonyos dolgokat a pasijukkal, és talán lélekben nem ugyanott tartanak. Ha sikerült ezt a kis bukkanót átvészelni, akkor hamarosan szólhatnak az esküvői harangok!

Bak

Kedved támad felvenni a kapcsolatot a régi barátaiddal, esetleg rég nem látott rokonaiddal. Ugyanakkor hirtelen több időt szeretnél majd tölteni a pasiddal, és a jól is teszed, mert ennek köszönhetően több pozitív változás is bekövetkezhet a kapcsolatotokban. Egyedül a munkahelyeden adódhat egy kis konfliktusod az egyik kollégával, de ha diplomatikus és higgadt maradsz, lazán felülkerekedsz a helyzeten.

Vízöntő

A napokban negatív érzések dolgoknak benned, amellett, hogy szomorkás lesz a hangulatod, és mintha unatkoznál is. Emiatt kevésbé figyelsz a beszédstílusodra, és villámgyorsan vitákat idézhetsz elő. Sokat gondolkodsz azon, mihez is kezdj az életeddel, és a továbbtanulás lehetősége is felmerül benned. Mivel azt érzed, mostanában semmi sem akar összejönni, jobb is, ha inkább minél több kellemes tevékenységet iktatsz be a napjaidba, amelyek feltöltenek.

Halak

Ez a te heted lesz, Halak! A csillagok is összefognak azért, hogy végre a te akaratod érvényesüljön, a te vágyaid valósuljanak meg. Szóval ne bujkálj, ne menekülj mások gondjainak megoldásába, hanem élj a lehetőséggel. Most kell erőfeszítéseket tenned céljaidért, mert szinte egy varázsütésre megvalósulhatnak. Új fejezet nyílik a szerelmi életedben, és a párban élőknél ez házasságot vagy családalapítást is jelenthet. A szinglik pedig merjenek kockáztatni, nem bánják meg!