Már el is telt az év első hónapjának fele, és most jön még csak java, legalábbis ennek a 3 csillagjegynek biztosan, ugyanis sikerül bepasizniuk január második felében. Lássuk a zodiákus tagjainak mázlistáit, aki a horoszkóp szerint nagyon szerelmesek lesznek a hónap végére:

Bika

Még mindig keresed a Nagy Ő-t, aki komoly kapcsolatra  vágyik? Akkor van itt számodra egy jó hír, Bika: az előrejelzések szerint találkozol vele január második felében. A következő hetekben mágnesként vonzod a pasikat, rengeteg kellemes beszélgetésben és randiban lesz részed, de csak egy olyan ember akad, aki már az első alkalom után mély benyomást tesz rád.

Szűz

A következő hetekben izgalmas társasági életet fogsz élni. Sokat flörtölsz a melóban, az összejöveteleken. Aztán váratlanul megismerkedsz a neten vagy a baráti körödben egy sráccal, akivel azonnal egy hullámhosszon lesztek, és utána nem tudod kiverni a fejedből. Nem érted mi fogott meg benne annyira, mikor talán még csak nem is a zsánered? Ez a szerelem lényege, Szűz. Nem lehet megmagyarázni.

Vízöntő

Megismerkedsz valakivel, és azt mondod: egy kalandnak jó lesz. Igen, így tervezed, ám a helyzet az, hogy annál többet érzel iránta. Megpróbálhatod elkerülni őt, de nem fogja annyiban hagyni a dolgot, és szembe kell majd nézned az érzéseiddel. Spórold meg magadnak már a legelején ezeket a fájdalmas potyaköröket és adj magatoknak egy esélyt.