A február 9-ei újhold a Vízöntő jegyében történik, és arra kér, hogy szabadulj meg a korlátozó mintáktól, gondolatoktól - bye-bye szegénységtudat -, és bátran vállald be a kihívásokat. Ragadd meg a lehetőségeket, harcolj és menj biztosra, különösen, ha pénzügyekről van szó. A horoszkóp szerint az alábbi 3 csillagjegy rettenetesen fog örülni, mert váratlanul extra pénzhez jutnak:

Rák

Meglepő lehetőség találhat rád, Rák. Olyan volumenű dolgot képzelj el, ami rövid időn belül teljesen átformálhatja a pénzügyeidet és a munkahelyi életedet. Talán nyeremény üti a markodat vagy összehozol egy üzletet, de még az is előfordulhat, hogy előléptetnek és némi bónusszal jutalmazzák az erőfeszítéseidet.

Bak

Váratlan pénzforrásra bukkanhatsz, Bak. Még sajnálni is fogod, nem foglalkoztál vele korábban, de hát tudod, hogy van ez: mindent a maga idejében. Most már csak annyi a dolgod, hogy kihasználod a jó szerencsédet és kiaknázod a lehetőséget, aminek köszönhetően rövid idő alatt szép kis tartalékot halmozhatsz fel.

Vízöntő

Mikor máskor hallgatnál a szinte kiabáló megérzéseidre, ha épp nem újhold idején, mikor ráadásul te vagy reflektorfényben? Szóval gyerünk, Vízöntő, hallgass bátran az intuíciódra, mert segíthet pénzhez jutni, akár azzal, hogy megsúgja a helyes számokat, esetleg elvezet a lehetőséghez, ami segíthet plusz bevételhez jutni.