Január 20-án startol el a Vízöntő hava, hurrá! A következő hetekben erőteljesen érvényesül a független, lázadó szellemű Vízöntő energiája, ami haladást, előrelépést és a korlátok megszűnését hozhatja az életedbe. A horoszkóp szerint 3 csillagjegy arra is számíthat, hogy az ölébe pottyan egy halom pénz. Görgess lejjebb és csekkold le, hogy te is a szerencsések között vagy-e!

Rák

Adósságaid vannak vagy anyagi gondokkal küzdesz, Rák? Akkor bizonyára örülni fogsz a hírnek, hogy a Vízöntő havában megszűnhetnek az anyagi jellegű problémáid. Egy hónapon keresztül záporozhat a pénz vagy a jobbnál jobb lehetőségek, amiknek a segítségével rövid időn belül egyenesbe jöhetsz. Érdemes meghallgatnod a környezetedet, mert hasznos tanácsokat kaphatsz tőlük és segíthetnek a gondjaid megszüntetésében.

Mérleg

A Vízöntő hava támogat az önkifejezésben. Mit jelent ez rád nézve? Például azt, hogy hajlandó leszel fizuemelést kérni, vagy előveszed az ékesszólásodat, valamint a meggyőző erődet, és tető alá hozol pár zsíros üzletet. Ha pedig különösen tehetséges vagy egy területen, lehetőséged nyílik pénzre váltani a képességeidet. Szóval, olyan ajtókat nyit meg előtted a sors, amiken besétálva pénzeső szakadhat a nyakadba.

Vízöntő

Lépj a reflektorfénybe, Vízöntő! Eljött a te időd, amikor igazán nagyon szakíthatsz. A tehetségednek, a képességeidnek köszönhetően felfedezhetnek, márpedig a hírnév, az elismerés sok-sok lóvéval fog járni. Ám a szerencse is melléd pártol a szezonodban, így gazdagabb lehetsz egy csinos bónusszal vagy a számaid is bejöhetnek a következő sorsoláson. Most érdemes minél több lehetőségbe belekapaszkodni, ami pénzt hozhat a konyhádra.