3 csillagjegy számára ez a hétvége nagyon boldogan telik majd. 

Bak

A Hold jegyében a Bakok ezen a hétvégén mély kapcsolatba léphetnek érzéseikkel és megbékélhetnek önmagukkal. Ez a magadba fordulás nagyon jót tesz majd neked, mert most egyébként sincs nagy kalandvágyad, egy kis csendre vágysz. A hozzád közel álló emberek most feltuningolják az önbizalmadat, annyi szeretetet és kedvességet kapsz, amennyit már régen. 

Rák

A Rákok számára ez a hétvége a békekötésről szól. Békülj ki önmagaddal, a környezeteddel, és azzal a gondolattal, hogy a világ olyan, amilyen. Nem mindig olyan, mint amilyen szeretnéd, hogy legyen. Ha ezt el tudod fogadni, minden problémád megszűnik. Addig nem lehetsz boldog és szabad, ameddig ezzel nem agy tisztában. 

Mérleg

A Mérlegek élete mostanában rengeteg változást hozott, kissé apokaliptikus volt a hangulat - persze a legjobb értelemben. Ezen a hétvégén pedig ismét láthatod, mi értelme volt ennek a sok változásnak. Végre ismét stabilitásra lelhetsz, és ha el tudod fogadni, hogy az életben minden múlandó, akkor megtalálod a boldogságot egészen hamar.

via