Szeretsz utazni? Van egy jó hírünk! Az új év is rengeteg menő utazási célpontot biztosít a számodra: az asztrológusok most pedig abba is beavattak, hogy szerintük milyen helyre kellene utazni a leginkább a csillajegyed alapján. Készülj, Cosmo-lány, 2024 is fantasztikus úti célokat tartogat neked! 😉🗺️

Kos

Kalandvágyó és felfedező természet vagy, aki szeret utat törni magának az ismeretlenbe! A te ideális úti célod 2024-ben nem más lesz, mint Thaiföld, ahol egyszerre lehet barangolni a dzsungelben, andalogni a csodás partokon, bulizni a bangkoki forgatakban vagy éppen magadba szippantani az ázsiai kultúrát!

Bika

Nem szívesen töröd meg a mindennapi rutinodat és törsz ki az ismeretlenbe, ezért neked egy belföldi úti cél lenne a legmegfelelőbb, ahol a saját kereteiden belül maradhatsz. Imádod a kényelmes dolgokat és a lazulást, szóval egy wellness hétvége bármikor jöhetne a számodra! 

Ikrek

Imádod, ha van miről beszélgetni: hamar elunod magadat a strandon, ezért a legideálisabb célpont a számodra egy érdekes, kultúrával teli város, ahol még nem jártál. A skóciai Edinburgh kitűnő utazási célpont lehet a számodra a nyáron, mert olyan sok a látnivaló és kultúra, hogy garantáltan nem fogsz unatkozni!

Rák

Érzelmes csillagjegyként szükséged van arra, hogy értékkel és élménnyel is töltekezzél az utazásod alatt. A toszkán borvidéken való őszi pihenés tökéletesen kikapcsoló lehet a számodra, de bepillantást nyerhetsz a borkészítésbe, kóstolhatsz mennyei sajtokat és persze, részese lehetsz a helyi szüretnek is.

Oroszlán

Imádod a luxust és a csillogó életmódot: szeretsz kitűnni a tömegből és a szemed sarkából folyamatosan lesed, ki figyel rád. Monacónál, a gazdagok játszóterénél keresve sem lehetne jobb úti célt találni neked. Utazz le május végén, mikor a Formula-1 monacói nagydíj is van és abszolút glamúrban lesz részed! 

Szűz

Szereted a tiszta, rendszerezett és harmonikus dolgokat, ezért a természet lágy ölén, az Alpok egyik nemzeti parkjában éreznéd magadat a legjobban. Itt maximálisan ki tudnád pihenni magad, élveznéd a természet lágy ölét és magadba szívnád mindazt a jót, amiről a képernyőkön keresztül már sokszor álmodozták! 

Mérleg

Világéletedben vonzott a szépség és a harmónia: utazásaidat olyan helyekre szervezet, ami garantáltan szépséget csempész a mindennapjaidba. Gondoltál már arra, hogy Franciaországban megnézd a híres levendulaföldeket a nyáron? Földöntúli élményben lesz részed, csodás képek fognak ott születni rólad! 

Skorpió

Nem szereted a tipikus turistacélpontokat: a strandolós holidayek és a városnéző túrák sem kapcsolnak ki. De mit szólnál egy hátizsákos túrához az amerikai Arizona vidékén? A Grand Canyon, a Havasu-vízesés, a Monument Valley és a Saguaro Nemzeti Park pont olyan utazóknak való, mint amilyen te vagy!

Nyilas

Imádsz utazni: a kötelező látnivalókat te már biztosan kipipáltad, ezért érdemes lenne egy olyan különleges kalandok elgondolkoznod, amiben még nem volt részed. Irány Afrika! Az afrikai szafarik olyan élményt fognak neked nyújtani, mint más semmi. Ez egy éltre szóló kaland lesz, tehát készülj fel!

Bak

Bakként rengeteget dolgozol és görizel azért, hogy előrébb juss az életben. Ennek megfelelően nagyra tudod értékelni az ötcsillagos, luxuskategóriás all-inclusive szállodákat, ahonnan szinte ki se kell mozdulni! A táj szépsége is fontos számodra, ezért egy karibi vakáció a Turks és Caicos-szigeteken biztosan nagyon tetszene!

Vízöntő

Spirituális vagy, hiszel a lélek gyógyító erejében: egy ázsiai utazás felejthetetlen lenne a számodra, valószínűleg gyakran visszatérnél! Indiában inspirálódhatnál és felfedezhetnéd a benned rejlő erőt, amitől még jobb emberré válnál! 

Halak

Fontos számodra a víz közelsége, érzékenységed pedig lehetővé teszi, hogy a maximálisan kiélvezd a világ szépségeit. Számodra a legjobb úticélpont a Maldív-szigetek lehetnének, ahol nemcsak pihenni, töltekezni és a tájban gyönyörködni tudnál, de rengeteg vízi sportot is kipróbálhatnál a korallzátonyoknál!

Via