Ha imádod a karácsonyt és a horoszkópban is hiszel, akkor ideje, hogy lejjebb görgesd, és megtudod, melyik ünnepi film illik leginkább a csillagjegyedhez. Azért fusd át a többit is, hátha találsz olyat, ami megtetszik! 

Kos

Hogy állsz a szerelmes filmekkel? A Steppin' Into the Holiday egy 2022-es romantikus karácsonyi film, ami egy egykori Broadway-sztár, Billy Holiday életét követi nyomon, aki találkozik Rae-vel, egy helyi táncstúdió karizmatikus tulajdonosával, és miután Billy önként jelentkezik, hogy segítsen Rae-nek egy táncestélyi adománygyűjtésben bizony romantikus pillanatokban sem kell hiányt szenvedni. A főszerepben Jana Kramer és Mario Lopez. 

Bika

Egy újabb romantikus ajánlat. Ha a karácsonyi üzlet beindul egy 2022-es romantikus film Merritt Patterson és Daniel Lissing főszereplésével. Annyit elárulunk, hogy a kémia remekül működik a két sztár között. A történet szerint Molly Frost, egy új vendéglátó üzlet tulajdonosa kipróbálhatja tehetségét egy előkelő New Hampshire-i eseményén. A Bikák néha elég gyanakvóak tudnak lenni, de közben imádják a nagy falatokat. Lássuk, hogy ez a film tetszeni fog-e. 

Ikrek

Íme, egy szívmelengető karácsonyi sorozat: a The Santa Clauses, egy amerikai karácsonyi vígjáték-sorozat, amelyet Jack Burditt készített a Disney+ számára, és a Télapu filmek alapján készült. A főszereplők nem mások, mint Tim Allen, Elizabeth Mitchell, Eric Lloyd és David Krumholtz. A sorozat 1. évada 2022-ben, míg a második idén november 8-án debütált két epizóddal a népszerű streaming-szolgáltatón. Tim Allen szintén az Ikrek csillagjegy szülöttje.

Rák

Tipikusan az a film, aminél hamar rájössz, hogy mi lesz a sztori vége, de mégis izgalomban tart. Nos, Lindsay Lohan Karácsonyi románc című filmje 2022-ben debütált a Netflixen. A történet egy elkényeztetett örökösnőről szól, aki elveszti az emlékeit egy síbalesetben, majd egy balszerencsés özvegy férfinak és lányának szerető gondoskodásában tölti a karácsonyt. Spoiler: a vége igazi happy end lesz! Lindsay, aki szintén a Rák jegy szülöttje ezzel a filmmel emlékeztet minket arra, hogy „néha elfelejteni, hogy ki voltál, azt jelenti, hogy felfedezed, ki is vagy” .

 Oroszlán

Egy újabb Netflix alkotás. Hogy ihletet merítsen karácsonyi slágeréhez, egy popsztár teljesíti egy rajongója karácsonyi kívánságát – és miközben meglátogatja őt, az igaz szerelmet is megtalálja. A főszerepben Aimee Garcia, Freddie Prinze Jr. és Deja Monique Cruz. Ez egy bekuckózós románc, amely sosem téveszt ritmust. Ne hagyd ki! 

Szűz

Rudolf, a rénszarvas a neked való rajfilm! Az 1998-ban bemutatott amerikai-kanadai rajzfilm tökéletesen bemutatja, milyen érzés az, ha valakit alábecsülnek. Rudolf, a kis rénszarvas élete nem túl könnyű, hiszen pirosan világító orra miatt társai kicsúfolják, és csak Zoey, a kedves őzike barátkozik vele. Bánatában az Északi-sark kietlen tájaira menekül, ahol összebarátkozik a kedves jegesmedvével és a furfangos sarki rókával. Amikor a gonosz jégkirálynő elrabolja Zoey-t, Rudolf új barátaival elindul, hogy megmentse bajba jutott barátnőjét és segítsen a Mikulásnak, hogy időben ki tudja szállítani a karácsonyi ajándékokat.

Mérleg

A Designing Christmas egy Stella nevű nő életét követi nyomon, aki az elmúlt hat évben Pablóval dolgozott egy házfelújítási műsor társműsorvezetőjeként, de ahogy minden eddiginél szorosabban dolgoznak együtt, bonyolult és feltáratlan érzések keringenek bennük, amelyek mindent veszélybe sodorhatnak. A főszerepben a Gossip Girl sztárja, Jessica Szohr és Marco Grazzini. A szerelem, az esztétika és a belsőépítészet bolygója, a Vénusz uralta Mérlegek számára tökéletes választás.

Skorpió 

Íme, egy vicces amerikai családi vígjáték Ryan Reynolds és Will Ferrell főszereplésével. A karácsony szellemében kicsit modernebb köntösbe ülteti Charles Dickens klasszikus meséjét a Karácsonyi éneket. Fun fact: a főszereplő, Ryan Reynolds szintén a Skorpió jegy szülöttje. A karácsony szelleme (Will Ferrell) minden szenteste kiválaszt egy sötét lelket, akit megpróbál jó útra téríteni, idén azonban emberére talált. Clint Briggs (Ryan Reynolds) addig keveri a kártyákat, amíg a szellem azon kapja magát, hogy saját múltját, jelenét és jövőjét kell felülvizsgálnia. 

Nyilas

Remek választás lehet neked a A fiú, akit Karácsonynak hívnak című film. Az angol-cseh családi film 2021-ben debütált Kristen Wiig, Michiel Huisman és Maggie Smith főszereplésével. Az eltökélt, ifjú Nikolas beteljesíti sorsát, amikor a manók által lakott, varázslatos földön elindul, hogy megkeresse édesapját – és hazavigye a remény ígéretét. A Nyilasoknak, akik szeretik a váratlan utazásokat és még optimisták is, remek kikapcsolódást nyújthat ez a film.

Bak

Készen állsz egy igazi klasszikusra? Az 1989-es Karácsonyi vakáció tökéletes választás neked. Az biztos, hogy az egyik legmókásabb karácsonyi film, amit valaha láttunk. Az Amerikai vakáció és az Európai vakáció című filmekből jól ismert Griswold család újabb, karácsonyi kalandjaival ismerkedhetünk meg. Az egész família kész az év legmeghittebb ünnepére, a karácsonyra. A gond azonban, hogy ahol Griswoldék megjelennek, onnan az emberek azonnal menekülni kezdenek, mert körülöttük minden leomlik, összedől, kigyullad, elpusztul. Vajon képes egyetlen család romba dönteni a karácsonyt?

Az asztrológiában a Bak az apa archetípusát képviseli, és  egyértelműen soha nem volt jobb szabadnapos apuka, mint Chevy Chase Clark Griswold szerepében.

Vízöntő

Jóváhagyta ezt a fogkefét az amerikai fogászok szövetsége? Ugye, már ebből tudtad, hogy a Reszkessetek, betörők! a te filmed? Hiába láttuk már százszor, Kevin történetét még mindig imádjuk. Amíg a család Párizsba utazott, addig a kisfiú egyedül védi meg az otthonát a betörőktől. Az asztrológiai leírás szerint sok Vízöntő örülne, ha egyedül maradna az ünnepekre és fagyit zabálhatnának, sőt, valószínűleg ők is simán kieszelnék a legjobb csapdákat, mint Kevin, ha valaki betörne a házba.

Halak 

Láttad már a  Lights, Camera, Christmas! című filmet? Amikor Kerry beáll jelmeztervezőnek egy ünnepi rom-com film forgatásán a városában, újra felfedezi a jelmeztervezés iránti szenvedélyét, és azon kapja magát, hogy beleszeret Bradbe, a film híres főszereplőjébe. A Halak kötődik a távoli romantikához és a fantáziához, így ez a film nem fog csalódást okozni. A főszerepet  Kimberley Sustad és John Brotherton kapták meg. 

Via