A napi horoszkóp szerint ma kicsit lazábban kellene kezelniük a dolgokat a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról! 

Kos

Lehet, hogy ma sokat beszélsz, de ez természetes. Nagyon sok mondanivalód van, miért ne mondanád el őket? Ezenkívül, nagyon kevés erőfeszítéssel meglesz a célod. Érezd jól magad, és nyugodtan bánj magaddal úgy, ahogy megérdemled, hogy veled bánjanak.

Bika

Ma egy kicsit szét vagy esve, nehezdre esik fókuszálni. Ha ez a helyzet, ne aggódjon túl sokat. Talán az univerzum azt mondja: rendben van, ha ma nem tudsz koncentrálni. Engedd el a dolgokat mára, és pihenj, Bika.

Ikrek

Rengeteg energiád van, ezért oszd meg másokkal is lelkesedésedet. Tarts egy kis szünetet, szakadj ki a hétköznapokból, és kalandozz! Menjetek el a csajokkal meló után a helyi adventi vásárba vagy plázázzatok!

Rák

Érdemes lenne leírnod a gondolataidat, az érzéseidet. Rengeteg információt találsz majd a levélben vagy blogbejegyzésben, amit másként nem vennél észre. De ahhoz is jó nap a mai, hogy kiöntsd a lelkedet egy barátnődnek.

Oroszlán

Számos téma szakértője vagy, ezért terjeszd nyugodtan a tudásodat azok számára, akik nyitottak rá. Hidd el, sokakat érdekelhetnek és adni is fognak a szavaidra, éppen ezért fogalmazz óvatosan, és szerényen!

Szűz

Ma ne aggódj annyira mások miatt, Szűz. Gondolj inkább magadra, és arra, hogy élvezd a napot! Ha így teszel, felfedezhetsz egy kiaknázatlan tehetséget vagy új érdeklődési kört is

Mérleg

Ha ma túlságosan hallgatsz, az emberekben azt a benyomását keltheted, hogy valami nincs rendben. Az a személy, akivel beszélsz, azt gondolhatja, hogy untat téged. Mondj te is valamit, és nyugtass meg másokat!

Skorpió

Ez egy remek nap a shoppingolásra. Nem kell elkölteni egy vagyont, de nyugodtan lepd magadat is egy karácsonyi ajándékkal. Persze akkor is nagyon jól fogod érezni magad a barátaiddal akkor is, ha nem veszel semmit.

Nyilas

Úgy érzed, készen állsz kimászni a gödörből, Nyilas. Hamarosan újra a régi önmagad leszel. Sokat dobna a hangulatodon, ha többet lógnál a barátaiddal, különösen ma! Még akár szerencsét is hozhatnak neked!

Bak

Ma ne vegyél semmit túl komolyan, Bak. Az emberek nem figyelnek eléggé és emiatt mondhatnak bántó dolgokat. Ne elemezd túl a dolgokat, mert olyanokat is beleláthatsz a dolgokba, amik nincsenek is ott.

Vízöntő

Igen, most rajtad a sor. Talán vártál valamire, de eddig nem volt megfelelő az időzítés. Talán mentális vagy fizikai akadály volt az útban. Ne várj tovább. Itt az idő. Ne keress kifogásokat és ne fogd vissza magad. Cselekedj és nagy jutalomban részesülsz!

Halak

Ma ne ragadj túlságosan a részletekben. Megcsúszhatsz az ajándékok vásárlásával vagy a feladatok elvégzésével, ha túl sokat szöszölsz. Hidd el, így is kellően alapos vagy, akarj túlzottan tökéleteset adni, mert sosem végzel semmivel.