A horoszkóp szerint nagyon szerencsésnek érezheti magát ez a 3 csillagjegy, mert szinte egyetlen csettintésre vagy legalábbis minimális erőfeszítéssel, de megszabadulhatnak a problémáiktól. Lássuk, kik inthetnek könnyes búcsút a bajoknak és lélegezhetnek fel hétfőre:

Rák

A kozmikus erők a te oldaladon állnak, Rák, tehát pozitív változásokra számíthatsz. Most még az is megtörténhet, hogy varázsütésre megoldódnak a gondjaid. Ha mégsem, így történne, akkor most figyelj: a megérzéseid felerősödnek a következő napokban, ezért érdemes lehet támaszkodni rájuk, mert a segítségedre lehetnek.

Ikrek

Most egy átmeneti életszakaszban vagy, amikor az egyik fejezet véget ér, és hamarosan kezdődik egy másik. A te feladatod a következő: használd ezt az időt a szálak elvarrására, hogy véget vess a mérgező kapcsolatoknak és helyzeteknek. Ez segít egy új szakaszba lépni. A többit bízd a csillagokra, és hagyd, hogy olyan lehetőségeket teremtsenek, amiknek a segítségével leszámolhatsz a problémáiddal.

Szűz

Talán egészen mostanáig fogalmad sem volt arról, hogyan oldhatnád meg a gondjaidat. Ám a hétvégén derült égből villámcsapásként érhet az ötlet, mit kellene tenned, de még az is előfordulhat, hogy a sors a segítséget küld neked. Viszont nem árt szem előtt tartanod: olyan embert küldhetnek, akire a legkevésbé számítasz, esetleg nem szívesen fogadnál el tőle segítséget, pedig most erre biztatnak a csillagok.