A hétvégi horoszkóp szerint szerencsésen alakul a zodiákus tagjainak szerelmi élete. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon elszánt vagy, Kos. Végre elmondhatod, hogy tanultál a múlt hibáiból, így messzire elkerülsz egy bizonyos típusú pasit, valamint párban élőként tudod, hogyan tehetnéd jobbá a kapcsolatotokat. Egy új, szerencsésebb fejezet veszi kezdetét az életedben a következő napokban.

Bika

Valamiért nem veszed észre: a szemed előtt van a tökéletes pasi. Talán csak félsz tudomásul venni, vagy nem akarod elhinni, hogy tényleg ő lehet az igazi. Eközben a párban élők szomorúnak és kiábrándultnak érzik magukat. Ha ezen nem változtatnak, az tönkre teheti a kapcsolatukat.

Ikrek

Sokat gondolkodsz a kapcsolatod sorsán. Egy részed továbblépne, a másik viszont megpróbálná helyrehozni a dolgokat. Talán tényleg adnod kellene magatoknak még egy esélyt, mielőtt végleg úgy döntesz, hogy lezárod életednek ezt a fejezetét. De ehhez szükség lesz egy tisztázó beszélgetésre.

Rák

Minden reményed és kívánságod valóra válhat, Rák. Egy baráti viszonyod szintet léphet, de valószínűleg még kicsit bizonytalan vagy a dologgal kapcsolatban. A párban élők is hasonlóval küzdenek, nem tudják mennyire jó ötlet a házasság vagy a gyerekvállalás, de csak olyanba egyezzenek bele, amit biztosan szeretnének.

Oroszlán

Most a legkevésbé várt helyeken találkozhatsz az igazival: egy baráti vagy családi összejövetelen. Sőt, érdemes lehet meghallgatni azokat, akik azt mondják, ismernek valakit, aki bejöhet neked. A párban élők legyenek óvatosak, mert egy rokon vagy barát belefolyhat a kapcsolatukba.

Szűz

Nyitottnak kell lenned, ha szerelemről van szó. Most a legváratlanabb helyen találkozhatsz a Nagy Ő-vel vagy olyan pasi lehet az igazi, aki elsőre a legkevésbé tűnik annak. A párban élőknek pedig ideje lenne tiszta vizet önteniük a pohárba, és kivesézni azt, merre tart a kapcsolatuk. Ha tart egyáltalán valahova.

Mérleg

A napokban erőteljesen dolgozhat az életedben a vonzás törvénye, és olyan pasit vonzhatsz be, aki igazán megfelel az igényeidnek. De most párban élőként is elérheted, hogy a szerelmed hajlandó legyen arra, amire titkon vágysz. Hajrá, Mérleg, gyakorolj!

Skorpió

Elképesztően szerencsés leszel a szerelem, Skorpió. Hamarosan eljegyzési gyűrű villanhat az ujjadon vagy megismerheted álmaid pasiját. Már közel jársz ahhoz a szerelmi élethez, amire mindig is vágytál, és a hétvégén ezt már ezt te is érezni fogod.

Nyilas

Több új élményre lenne szükségetek a szerelmeddel, hogy ne laposodjon el a kapcsolatotok. Eljárhatnátok közösen egy edzőterembe vagy heti egyszer felfedezhetnétek egy új éttermet. Ha állatbarátok vagytok és felelős gazdik, akkor egy közös kutyusotok is lehetne.

Bak

Dúlni fog a love az életedben a következő napokban. Az imádottaddal olyanok lehettek, mint két tinédzser, akik most fedezik fel egymást és a szerelmet. Ha pedig szingli vagy, akkor rövid időn belül megváltozhat a helyzeted, és megismerkedsz valakivel, aki minden vágyadat kielégíti.

Vízöntő

Nehezedre esik igazán kimutatni az érzéseidet. Nem akarsz túl sokat, de túl keveset se adni magadból, amiatt aggódsz, hogy nem tudod megtartani a pasidat vagy meghódítani a srácot, aki tetszik. Valószínűleg az lenne a legjobb, ha teljesen önazonosan viselkednél, így a másik fél se érezhetné azt, hogy játszmázol.

Halak

A hétvégén erőteljes késztetést érzel arra, hogy bevalld az érzéseidet a srácnak, aki tetszik vagy kitárulkozz a pasidnak. Figyeld meg, hogy ettől teljesen más irányt vesz a kapcsolat. A meghitt beszélgetések megadhatják azt, amire régóta vágysz: szerelmet, megértést, elfogadást.