3 csillagjegy számára az újhold újító energiája egy új, sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet hozhat. 

Bak

Az újhold romantikus időszakot nyit a Bak számára, ami azt jelenti, hogy valami megváltozhat a szerelem terén. A csillagok remekül állnak: a Bakok most végre bátrak lehetnek, és megtehetik a következő lépést a párkapcsolatukban. Vagy éppen az elsőt a szinglik. Ne félj, ha most cselekszel, akkor annak rossz vége nem lehet!

Vízöntő 

A Vízöntők mindig új kalandokat keresnek, így könnyen lehet, hogy az az érzésük, hogy az újhold lelassítja őket. Valójában azonban értékes időt ad nekik, amit most megtanulnak másképp felhasználni. A Vízöntők számára most itt a lehetőség, hogy erősítsék a baráti és családi kapcsolataikat, és gyakorolják az öngondoskodást. Nem kell mindig rohanni, most fókuszálj belülre!

Mérleg 

Az Újhold pozitívan hat a Mérlegek önbecsülésére, ezért most erősnek és felfrissültnek érzik magukat. Tele lendülettel erednek a vágyaik nyomába, és olyan dolgokat valósítanak meg, amelyeket már régóta terveztek. A csillagjegyeknek most tökéletes az idő arra, hogy a megérzéseikre hallgassanak - különösen a változásokkal kapcsolatban. Ne féljenek tőle, itt az ideje, hogy végre történjen valami!

via