A 2022. július 28-i újhold, azaz a Nap és a Hold együttállása az Oroszlán jegyében fog bekövetkezni. A csillagok ilyenkor különösen közel vannak egymáshoz, a különleges időszak egyes csillagjegyek számára pedig még az igaz szerelmet is elhozhatja. 

Az Oroszlán jegyében álló újhold remek alkalom lehet arra, hogy számot vessünk az életünkkel, és   önvizsgálatot  tartsunk. Mi az, ami a legfontosabb számodra, és hogyan tudod elérni vagy megtartani azt?

Most eláruljuk, mi vár rád!

oroszlán

Az újhold egy mozgalmas időszak kezdetét jelzi, ha Oroszlán vagy. Titkok kerülhetnek napvilágra, és nagy felfordulás rázhat meg. De ne ess pánikba: a nyár pozitívan fog alakulni, és végül minden rendeződni fog.  

Nyilas

Ha Nyilas vagy, szükséged van rá, hogy közelebb kerülj a családodhoz és a barátaidhoz, ezért érdemes ezt az időszakot erre használnod. 

Kos

Ha Kos vagy, itt az idő, hogy megragadd a lehetőségeket és belevágj valami újba. Új ötletekkel és vágyakkal vagy tele? Ez az időszak tökéletes arra, hogy átgondold és továbbfejleszd az elképzelésidet. És van egy jó hírünk: az új kezdet egy új  szerelmet is magával hozhat.

skorpió

Ha Skorpió vagy, visszaesésre számíthatsz a munkádban, és egy gyenge pillanatodban fel is adhatod. De ne ess pánikba: hagyd elmúlni a nyarat, és ősszel tiszta lappal indulhatsz! 

Bika 

Ha Bika vagy, belefáradtál abba, hogy úgy érzed, elakadtál az életben. Legszívesebben mindent eldobnál magadtól, és lehet, hogy dühkitörésekkel is meg kell küzdened ebben az időszakban.  

bak

Ha bak vagy, frusztrációt érezhetsz a pénzügyeid miatt, és ördögi körbe kerültél azzal, hogy apró ajándékokkal - például egy új  ruhával  vagy ékszerrel - próbálod megnyugtatni magat, amikre szintén még több pénzt költesz. 

Via