Ezen a hétvégén minden  csillagjegynek  megvan az esélye arra, hogy párra találjon a szerelmi horoszkóp szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Meg kellene törnötök a mindennapi rutint, Kos! A mostani bolygóállások segítségével új színt és lendületet vihetnétek a kapcsolatba. Ahhoz is alkalmas a hétvége, hogy beszélgessetek a jövőtökről. A szingliknek viszont előbb magukba kellene fektetniük. Megérdemelnek egy teljes testi és lelki kényeztetést, mielőtt teljes erőbedobással koncentrálnának egy kapcsolatra.

BIKA

Olyasvalakiről álmodozol, aki nem szokványos, kitűnik az átlagból, ugyanakkor hasonlóan gondolkodik, mint te. A jó hír az, hogy lesz is lehetőséged egy ilyen személlyel randizni a hétvégén. A párban élők pedig sokat töprengenek azon, tulajdonképpen mennyire is illenek össze a pasijukkal. Semmiképpen se döntsenek elhamarkodottan!

IKREK

Tudjuk, hogy szeretsz titokzatos femme fatale lenni, Ikrek! De a következő napokban valaki nagyon meg akar majd ismerni téged, és szeretne többet megtudni rólad. Izgalmas, vérpezsdítő beszélgetéseket folytathatsz az illetővel. Beszélgetni persze a párban élők is fognak, ám esetükben ez könnyen vitázássá fajulhat a túl sok egyet nem értés miatt.

RÁK

Szingliként több lehetőséged is lesz arra, hogy társaságban töltsd a napjaidat, ahol új és színes egyéniségekkel ismerkedhetsz meg. Valószínűleg csak flörtölni és szórakozni fogsz, a herceg megtalálása pedig még várat magára. A párban élőknek is jót fog tenni, ha együtt szórakoznak a barátaikkal vagy bulizni mennek, erre van most szükségük ahhoz, hogy felpezsdüljön a kapcsolatuk.

OROSZLÁN

Tudod, mi történik veled, ha a hétvégén ki sem dugod az orrodat? Semmi! Ellenben ha elmész szórakozni a barátokkal, akkor minden esély megvan arra, hogy találkozz azzal, akivel el tudnád képzelni magadat az oltár előtt. A párban élőknek sem ártana több izgalmat csempészniük a kapcsolatukba, amit erőteljesen fenyeget az ellaposodás veszélye.

SZŰZ

Tánc, zene és koktélok. Ezek várnak rád a hétvégén! Egyik buliból a másikba cipelhetnek a barátaid. Engeded nekik, már csak azért is, mert menetközben megismerkedsz valakivel. Nyugi, nem egyéjszakás kaland lesz, annál sokkal több alakulhat köztetek! A párban élőknek a csillagok a szerelmük és kapcsolatuk megerősödését jósolja egy gyógyító beszélgetésnek köszönhetően.

MÉRLEG

Sokat gondolkodsz egy bizonyos kapcsolaton. A szíved és az eszed mást mond. Amíg megpróbálod befolyásolni egyiket-másikat, nem fogsz tudni dönteni, szóval vállald fel nyíltan legalább önmagad előtt az érzéseidet. Néhányan a jegy szülöttei közül zárkózottak voltak a pasijukkal szemben, ezért ideje lenne újra beengedniük az életükbe.

SKORPIÓ

Bulihegyek várnak rád a hétvégén Skorpió! Minden adott lesz egy kiadós szórakozáshoz. Vidd magaddal a kiszemeltedet, mert tutira összemelegedtek! Ám arra is lehetőséged lesz, hogy ott helyben megismerj valakit, akivel azonnal mély kapcsolat alakul ki köztetek. A párban élőknek sikerül tiszta vizet önteniük a pohárba, és alaposan átgondolják a jövővel kapcsolatos terveiket.

NYILAS

A hétvégén az érdeklődési körödnek köszönhetően ismerkedhetsz meg egy különleges személlyel, aki azonnal mély benyomást tesz rád. Talán együtt vesztek részt egy előadáson vagy végeztek el egy izgalmas tanfolyamot. A párban élők számára tökéletes a következő néhány nap arra, hogy romantikázzanak, nosztalgiázzanak, és közben megerősítsék a kapcsolatukat.

BAK

Szeretnél valakit jobban megismerni? A napokban megteheted! Keresve sem találhatnál jobb hétvégét a randihoz. Amennyiben már van szerelmed, a napokban alaposan szétboncoljátok a kapcsolatotokat, és a jövővel kapcsolatos vágyaitokat. Végre sok minden a helyére kerül bennetek, így még szorosabb és varázslatosabb lesz a kapcsolatotok.

VÍZÖNTŐ

Nehéz időszakon megy keresztül jelenlegi kapcsolatod, és a hétvégén éri el a tetőpontot, amikor sikerül rendezetek a gondjaitokat vagy elválnak útjaitok. A szinglik váratlanul úgy dönthetnek, mégsem mennek el a megbeszélt randira, amit nagyon rosszul tennének! Most nem szabad félős nyusziként megfutamodni, tessék végigcsinálni, amit megbeszéltetek!

HALAK

Különös dolog történhet veled, Halak! Meglehet, már van egy fix randid a hétvégére, de aztán jön a sors és keresztülhúzza a számításaidat. Váratlanul megismerkedsz valakivel, aki teljesen megbabonáz, és nem bírod kiverni a fejedből. A párban élők szeretnének valami fontosról beszélni a pasijukkal, de nem mernek, mert félnek a következményektől. Ne parázzanak, inkább csapjanak a lecsóba!