3 csillagjegy szülötteinek lesz egy extra meglepetés ebben a hétben, méghozzá egy kis extra pénz formájában. Karácsonyig már kevesebb, mint egy hat van hátra, de ebbe a néhány napba beleesik egy asztrológiai szempontból igen jelentős esemény: a téli napforduló. A következő 3 csillagjegy az, akiknek ezúttal anyagi bőséget hoz ez a napforduló.

Rák

Az univerzum már előre boldog karácsonyt kíván neked, Rák! Méghozzá egy olyan ajándékkal, ami mástól talán kicsit illetlen lenne, de ha a sors ajándékoz meg készpénzzel, azt nyilván nem fogod sértésnek venni. Értékeld, fogadd el, legyél érte hálás és okosan használd fel, mert az ünnepek időszaka alatt rengeteged kiadásod lehet!

Nyilas

Váratlanul fog érni ez a összeg, kedves Nyilas, de jobban belegondolva egyáltalán nem helyes, hogy meglepődsz, mert ez a pénz igazából jár neked. Csak sajnos a világ olyan, amilyen, és meglepődünk rajta, ha így jutunk hozzá a pénzükhöz, amit a józan ész, illetve az eddigi gyakorlat és tapasztalatok alapján úgy könyveltünk el, hogy sose jutunk hozzá. Hát ezúttal az univerzum máshogy gondolta: ami a tiéd, az legyen is a tiéd!

Vízöntő

Az embernek csomó fizetnivalója, megvennivalója van karácsony előtt, ezzel nyilván így vagy te is. Nos, neked, Vízöntőnek azt jelzi előre a horoszkóp, hogy a héten egy nagy kiadástól menekülsz meg, egy nagy mínusztétellel mégsem terhelődik meg a bankszámlád. Ez gyakorlatilag azzal egyenértékű, mintha valaki készpénzt nyújtott volna át neked, hiszen azt az összeget, amit gondolatban már ki is kellett adnod arra a bizonyos dologra, most mégis a kezedben marad, hogy úgy használd fel, ahogy gondolod.