Ez a 3 jel tökéletesen megmutatja, hogy a pasid nagyon oda van érted, és esze ágában sincs megcsalni

A szemek, chico

Ahogyan az idézet is mondja, azok sosem hazudnak. Nagyon egyszerű, tiszta, sallangmentes jelek ezek, mégis nagyon árulkodóak. Egyszerűen észre kell vedd a pasid tekintetén, nézésén, ha valami megváltozik benne. Ha viszont ugyanúgy csillog, ugyanúgy látod benne a tüzet, akkor nincs kérdés, még mindig oda van érted. Akármennyire bagatellnek is hangzik ez a jel, hidd el, sokat megtudhatsz a kapcsolatodról, ha figyeled. 

Meddig alkalmazkodunk? 

Megváltoztak a napi rutinok a te házad táján. Többet jársz el, új embereket ismersz meg, és ő nem kérdez? Az nem jó jel. Egy pasit, aki oda van a barátnőjéért, igenis érdekli, hogy mi történik a másikkal, és ha ekkora változás áll be az életükben, arról mindent tudni akar. Ha a párod jön, keres, bele akar látni a dolgokba, akkor nincs miért izgulnod. 

Beszél rólad

A társaságában sokszor megemlít téged? Elhangzik valami, és tőle sokszor az a válasz, hogy rólad mesél? Elmondja, hogy te is oda jársz, arra a helyre, amiről szó van? Vagy éppen megemlíti, hogy te is szereted azt a bandát? Akkor nyert ügyed van, még amikor külön vagytok sem hajlandó kihagyni téged a beszélgetésből.

via