Nem semmi! Ashton Kutcher Kelly Clarkson műsorában árulta el, hogyan szereti a kávéját. Nos, a tejszín és a tej helyett a színész inkább narancslét teszi a reggeli italába. Kávé és narancslé egyben? Furcsán hangzik, ugye? 

Általában az erős fekete a nyerő 

Általában feketén iszom a kávét

- vallotta be a színész, de utána hozzátette, hogy bizony van egy bizarr szokása is.

Ezért tesz bele narancslét

Nem teszek bele túl sok narancslevet, de egy kicsit igen, mert feldobja a kávét, és egy kis édességet is kölcsönöz neki

- mondta Ashton Kutcher a műsorban.

A színész azonban arra figyelmeztettea nézőket, ha kipróbálják utána, akkor ne öntsenek bele túl sok narancslevet, mert bizony úgy már nem lesz túl jó. 

Undorítóan hangzik, de ki fogom próbálni

- mondta Kelly Clarkson.

Valentin-napon debütált az új filmje

A Nálad vagy nálam? című romkomban kapott szerepet Ashton Kutcher, ahol Reese Witherspoon oldalán tűnik fel. A film Valentin-napon debütált, de nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében, ugyanis sokan úgy gondolják, hogy hiányoznak a poénok a filmből. Szintén felrobbant az internet, amikor a premiernél a két sztár úgy tűnt fel egymás mellett, mintha idegenek lennének, vagy legalábbis nem szimpatizálnának egymással.

A színész később azt mondta, hogyha túl közel kerültek volna egymáshoz akkor arról szólnának a pletykák, hogy biztosan viszonyuk van a színésznővel. Ashton Kutchert még a felesége, Mila Kunis is kiparodizálta. 

Szavazás

Via