Mindenki kedvenc sztárpárjánál itt az újabb gólyahír! Blake Lively és Ryan Reynolds a negyedik gyereküket várják. A két színésznek három kislánya született az elmúlt években: James, Inez és Betty. Egyelőre nem tudni, hogy a negyedik baba, milyen nemű lesz. 

Itt mutatkoztak először

Blake és Ryan 2022 Forbes Power Women's Summit nevű eseményen jelentek meg New Yorkban. A színésznő most először mutatta meg a terhespocakját. Mondani sem kell, hogy Blake Lively csakúgy, mint az előző terhességeinél, most is sugárzik a boldogságtól.

Ryan Reynolds megható vallomása

A színész tavaly decemberben arról beszélt, hogy mennyire fontos számára az, hogy minőségi időt töltsön a gyerekeivel. A sztár akkor úgy döntött, hogy egy időre szünetre megy és nem forgat több filmet. Hozzátette, hogy Blake és ő azt szeretnék, ha a gyerekeik normális körülmények között nőnének fel, egy normális időbeosztással.

Cseréltek

Ryan azt is elmesélte, hogy a feleségével mindig úgy forgattak, hogy ha az egyikőjüknek volt munkája, a másik volt a gyerekekkel, majd cseréltek, de rájöttek, hogy közösen együtt nagyon ritkán vannak. A színész hozzátette, hogy hatalmas öröm az életében, amikor iskolába viheti a gyerekeket és délután összeszedheti őket. 

Imádják egymást

Ryan és Blake 2011-ben egy duplarandin szerettek igazán egymásba, de akkor még mindketten másokkal voltak párkapcsolatban. 2012-ben összeházasodtak és azóta elválaszthatatlanok. 

Via