Felrobbant az internet: Chris Evans az Amerika Kapitány folytatásáról beszélt. A színész 2019-ben bújt utoljára Steve Rogers bőrébe, de most elárulta, hogy a történet elmesélése fontos számára, ezért soha ne mondd, hogy soha. Hozzátette azonban, hogy valószínűleg a folytatásra még jó sokat kell várni. 

Nehéz, mert nézd, nagyon szeretem ezt a szerepet

- mondta Chris Evans, amikor arról kérdezték, hogy visszatérne-e Amerika Kapitányként.

Sokat jelent nekem tényleg. Azt hiszem, több Steve Rogers-történetet el lehetne mesélni. De ugyanakkor nagyon-nagyon vigyázok rá… olyan, mint ez a kis fényes izé, amit nagyon szeretek, és egyszerűen nem akarom elrontani semmiképpen. Valami nagyon különlegesnek voltam a részese egy  különleges időszakban és bizonyos értelemben, tényleg olyan jól sikerült

- tette hozzá.

Így ért véget

A „Bosszúállók: Végjáték” azzal ért véget, hogy Evans karaktere átadta az Amerika Kapitány pajzsát Anthony Mackie-s Sam Wilsonnak/Falconnak. Chris Evans 8 éven keresztül alakította Amerika Kapitányt.

A szerelmére és a karrierjére fókuszál

Chris Evans karrierje a Marvel nélkül is szárnyal, rengeteg filmszerepet kapott az elmúlt években. Közben a szerelem is rátalált egy portugál színésznő, Alba Baptista oldalán, akivel állítólag már a házasságot fontolgatják. A világsztár néhány hónappal ezelőtt az Instagramon is hivatalossá tette a kapcsolatukat. Azonban a kapcsolatukat sok támadás érhette, mert a fiatal lány letörölte az Instagram-fiókját nem sokkal később. 

Via