A Dancing with the Stars hétről hétre képes újabb meglepetéseket okozni. A csoda ezúttal Csobot Adélék produkciójához kapcsolódott.

A Dancing with the Stars ítészeit is meghatotta Csobot Adél és Hegyes Berci produkciója

Mindenki táncol szombat esténként, Csobot Adél és Hegyes Bertalan pedig igen magas szinteken űzi ezt. Mindegy, milyen táncot kapnak, az biztos, hogy az élmezőnyben sikerül végezniük vele, még ha nem is mindig csak dícsérettel illeti a 4 tagú zsűri. 

A rajongók többször nehezményezték már, hogy az esélyesnek tartott pár miért nem kapott még 10 pontot. Az pedig mindenkit megleptt, hogy a verseny történetének első 10-esét Somhegyi Krisztiánék vitték el előlük.

Az első 40 pont a Dancing with the Starsba

Szombaton azonban megtört a jég, és repkedtek a 10-esek Csobot Adél és Hegyes Bertalan produkciója után. Már az is felfoghatatlan volt a színésznőnek, hogy valaki max pontszámmal jutalmazza, ám amikor kiderült, hogy mindenki így szavazott, és maximális 40 pontot kaptak, akkor tényleg felrobbant a stúdió. 

Csobot Adél és Hegyes Bertalan rumbája valóságos érzelmi hullámvasútra ültette a nézőket és az ítészeket, ugyanis egyik pillanatban a meghatottságtól, másik pillanatban a feltörő emlékektől, érzelmektől sírtak a nézőtéren. 

Vajon sikerül Csobot Adélnak és Hegyes Bertalannak még ennél is nagyobb pillanatot okozniuk?