A 60 éves Demi Moore szinte megállíthatatlan: legutóbb bikiniben posztolt fotókat, majd megmutatta, hogy milyen kemény túrán vett részt. Most egy gálán jelent meg, a ruhájára pedig még sokáig emlékezni fogunk. 

Ezüstben ragyogott Demi Moore 

Megrendezték New Yorkban a 2023-as CFDA Fashion Awards eseményét, ami minden évben a divatot, a tervezőket és a fiatal tehetségeket ünnepli. A divatvilág legjelentősebb személyei mellett modellek, és más hírességek is megjelentek. Demi Moore például díjat is adott át. 

Az eseményre Demi egy csodás darabban érkezett, ami kihangsúlyozta a karcsú, izmos alakját. A csillogó ruha a Carolina Herrera 2024-es tavaszi-nyári kollekciójából származik. Bár a szabása nagyon egyszerű, az anyaga feltűnő, hiszen olyannyira csillog, mint egy diszkógömb. Éppen ezért a színésznő más hangsúlyos kiegészítőt már nem is viselt, egyszerű fekete cipővel párosította a ruhát. 

demi-moore-2023
ANGELA WEISS / AFP

A szettje egyébként hatalmas sikert aratott, csodásan állt neki, a nők pedig valósággal megőrülnek ezért a ruháért. Meg is értjük, hiszen jön a partiszezon, ennél bulisabb ruhát pedig nehéz elképzelni. Demi Moore szettjéből érdemes inspirálódnod, hiszen a következő hetekben biztosan sok hasonló csillogó ruhával találkozhatsz majd az üzletekben, melyek tökéletesek az év végi bulikra! 


Via