Nem ritka, hogy a különböző műsorok összehozzák a celebeket, most egy újabb sztárpár született a TV2-nél, méghozzá a Farm VIP forgatásán, ám erre senki nem gondolt volna.

Sok a szerelmespár a TV2-nél

Egyre több ember köszönheti a szerelmet a TV2-nek. Ott van például Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolata, de nemrég a Dancing with the Stars versenyzője, és a Sztárban sztár leszek! szereplője is összejöttek.

Most egy újabb álompár született, ezúttal a Farm VIP szereplői szerettek egymásba. Mint kiderült, Szabó Simon nem csupán a műsort nyerte meg, de Balogh Edina szívét is elrabolta. Most a színésznő mesélt kapcsolatukról.

Laura lett ebben az időszakban a legszorosabb kapcsolatom, és mellette Simonnal is kialakult egy nagyon szoros kapcsolat, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Az én szememben ő egy nagyon értékes ember. Sokat segített nekem, és talán én is neki, hogy átvészeljem ezt az időszakot, ami nem volt könnyű. Egy önismereti út volt, távol a családomtól, a gyerekeimtől. Onnan rátekinteni az életre teljesen más, mint amikor benne van az ember a mókuskerékben.

A Farm VIP összehozta Szabó Simont és Balogh Edinát

Balogh Edina azt is elárulta, hogy kezdetben számára sem volt egyértelmű, hogy ez a kapcsolat több lesz mint barátság, ám a műsor után sem szakadt meg a kapcsolat, akkor pedig már egyértelműbb volt számukra, hogy ez nem puszta barátság. 

Nehéz megmondani pontosan azt a pillanatot, amikor rádöbbentem, hogy ez már más. A baráti beszélgetések átcsaptak más típusú beszélgetésekbe; éreztük, hogy több van köztünk, mint barátság. Az én életemben ez nagyon nagy dolog, mert Krisztiánnal tizenegy éven át az értékrendem szerint monogám kapcsolatban éltem, még csak nem is nézelődtem.

Kimondható, hogy egy párt alkotnak

Tudtam, hogy már nem egy barát, sokkal többet jelent nekem, és sokkal nagyobb igényem van rá, és neki is rám. Elkezdtünk randevúzni, talán így tudnám a legjobban kifejezni. És hogy most hol tartunk? Merész lenne kijelenteni, hogy tudom. Egyelőre kezdeti, friss az egész mindkettőnk életében, ennél mélyebben nem is beszélnénk erről, mert nincs itt az ideje. De egy pár vagyunk, nem cáfolom. Ha azt tenném, nem mondanék igazat. Sokan kerülnek hasonló helyzetbe, és sokan meg is osztják velem. De ahhoz, hogy mi közös élményeket gyűjthessünk, és mi is szabadon megélhessük a kapcsolatunkat, az is fontos, hogy tisztázzam a helyzetünket. 

Balogh Edina azt is elárulta, hogy már volt férje előtt sem titok, hogy egy párt alkotnak a színésszel. 

A legfontosabb emberek, a gyerekeim tudják, hogy Simon jelen van az életemben. A férjem is tudja, és mindketten előre tekintünk. Úgy tudnám megfogalmazni a kapcsolatunkat, hogy ez nagyon szép és mély, érzelmekkel teli kapcsolat, de korai még bármit is mondani róla. Nagyon hasonlóak vagyunk, hasonlóan látjuk a világot, így nem nehéz egy kapcsolatban létezni. Két olyan ember találkozott, akiknek nagyon hasonló az útjuk, ami könnyebbség. Soha nem tudhatod, mit hoz az élet, és el kell mondjam, hogy cseppet sem voltam nyitott egy új szerelemre. Amikor a válás mellett döntöttem, akkor sem gondoltam arra, hogy rögtön el tudnám képzelni mással az életemet. Most is a gyerekeim a legfontosabbak a számomra, ahogy Simonnak is az övéi. Ez is egy kapocs köztünk.

via