Tóth Gabi is megszólalt arról, hogy mit gondol Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról. Az énekesnő eddig soha nem hallott információkat is elárult.

Tóth Gabi nyilatkozott az új szerelemről

Tóth Gabi is elmondta a véleményét Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatáról, és mindenkit megdöbbentettek a mondatai. Mint kiderült, az énekesnő azt állította, hogy már négyesben, és ötösben Hannarózával kiegészülve is találkoztak.

Ez úgy mutatta be, a kapcsolatot, mintha a két friss pár egyébként l jó kapcsolatot ápolnia közös programokat szervezne.

Számomra nem volt titok, hogy összejöttek. Nyilván régebb óta tudom, de ez az ő magánéletük, az ő döntésük volt, mikor vállalják fel. Én nagyon örülök a boldogságuknak! Mindannyian nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Találkoztunk már négyesben is, az én párommal, Mátéval és Annával, és ötösben is, amikor a kislányunk, Hannaróza is ott volt. Szerencsére mind nagyon jól kijövünk egymással. Sok boldogságot kívánok nekik, de természetesen ezt már személyesen is elmondtam

– mondta korábban Tóth Gabi.

Kiakadt Krausz Gábor

Krausz Gábornak azonban nem volt szimpatikus, hogy volt felesége megszólalt az ügyről, és ő maga tisztázta dolgokat, állítva, hogy Tóth Gabi nem mond igazat.

Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak. Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon! De ha már valaki beszél… akkor – József Attila szavaival élve – az igazat mondja, ne csak a valódit

– mondta a séf.

via