A Dancing with the Stars idei évada rengeteg kérdőjelet hagyott a nézőkben, akik leginkább arra kíváncsiak, hogy Marics Peti és Stana Alexandra, illetve Krausz Gábor és Mikes Anna tényleg összejöttek-e. Úgy tűnik ugyanis, hogy nem csak a műsor alatt találták meg az összhangot, hanem azóta is tart a kapcsolatuk.

Krausz Gábor és Mikes Anna titokban randizhatnak

A győztes párosról már a műsor alatt elindultak a pletykák, miszerint sokkal több van közöttük munkakapcsolatnál. Ezt sem Krausz Gábor, sem Mikes Anna nem erősítették meg, igaz, nem is cáfolták!

A legfrissebb hírek szerint azonban tényleg egymásra találtak, és most a legnagyobb titokban próbálják kideríteni, működik-e köztük a dolog a műsoron kívül is.

A múltbeli kudarcaik miatt óvatosak, és most elsősorban az a céljuk, hogy a műsor után, visszatérve a mindennapokba, maguk is rájöjjenek, vajon így is működik-e ez a kapcsolat. Mind a ketten érzelmileg sérülékeny állapotban kezdték a táncos versenyt, hiszen nem csak Gábor volt lelkileg mélyponton, amikor elkezdtek közösen dolgozni, de partnernője is, miután Anna is éppen túl volt egy nehéz szakításon. A közös munka és a hamar kialakult barátság az első pillanattól kezdve gyógyította mindkettejük lelkét, majd ahogy teltek a hetek, egyre közelebb kerültek egymáshoz

– árulta el a Blikknek Krausz Gábor egyik közeli ismerőse, aki azt is hozzátette, hogy a séf és a táncos gyakran szökik el kettesben Ausztriába. Krausz Gábort ugyanis oda szólítja a munkája, Mikes Anna pedig szívesen elkíséri.

Kifejezetten jól jött nekik, hogy Gábornak hetente akár több napot is Ausztriában kell töltenie, amely ugyan munka, de közben egy picit el tudnak bújni a világ elől és kettesben kitalálni, hogyan tovább

– tette hozzá az ismerős.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Mikes Anna nemrégiben a bécsi Intercontinental közismert bárjából, az Intermezzóból posztolt Insta-sztoriban.

Via