Októberben kezdődött el a Dancing with the Stars 4. évada, minden szombaton izgalmas produkciókkal léptek parkettre a hírességek. Idén először három olyan pár jutott a döntőbe, ahol a férfi az amatőr, így már biztos volt, hogy férfi lesz a győztes

Három produkcióval készültek a Dancing with the Stars döntősei

Idén Krausz Gábor és Mikes Anna, T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra jutottak a döntőbe. Ez az első alkalom, hogy biztosan férfi lesz a győztes. Mindhárman nagyon sokat készültek, heteken keresztül próbáltak, hogy a meggyőzzék a nézőket és persze a zsűrit. 

Ahogyan azt már megszokhattuk, a döntőben már 3 tánccal lép parkettre mindenki. Elsőként a zsűri által kiválasztott táncukat adták elő a párosok, majd egy új táncot mutattak be. T. Danny és Lissák Laura bécsi keringőt adtak elő, amibe még pár kockázatos emelés is belefért. 

Marics Peti és Stana Alexandra új produkciója a kortárs volt, ami a zsűri tetszését is elnyerte. 

Harmadikként Krausz Gábor és Mikes Anna léptek parkettre, ők tangót táncoltak, ami egyben összefoglalta a páros produkcióit is az élő adásokban. 

Végül pedig a legelső produkciójukkal álltak színpadra, így mindenki láthatta, hogy milyen sokat fejlődtek a párosok az elmúlt hetek során.

A zsűri ezeket a táncokat nem pontozta, csak a véleményüket mondták el, így minden a nézőkön múlott. Az állás egész este nagyon szoros volt, így szinte lehetetlen volt megmondani, hogy ki nyeri meg a műsort. 

Két páros között dőlt el az eredmény

A három produkció után a szavazást lezárták, és az egyik páros már ekkor elbúcsúzott a műsortól. A nézők végül úgy döntöttek, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint Marics Peti és Stana Alexandra juthatnak be a második fordulóba. T. Danny és Lissák Laura számára véget ért a Dancing with the Stars. Mindketten könnyes szemmel búcsúztak. 

A második körben a nézők már csak szavazhattak, mivel a párosok nem adtak elő új produkciót. Végül a nézők döntése alapján Krausz Gábor és Mikes Anna nyerte a Dancing with the Stars 4. évadát. Marics Peti és Stana Alexandra párosa lett az ezüstérmes.