Hamarosan véget ér a Dancing with the Stars, hiszen december 2-án lesz a döntő. Éppen ezért ezen a héten még többet készültek a párosok, hogy biztosan bejussanak a döntőbe. 

Legendákkal folytatódott a Dancing with the Stars 

Drámai véget ért a Dancing with the Stars legutóbbi adása, hiszen végül Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, illetve Radics Gigi és Baranya Dávid jutottak a veszélyzónába. A közönség Radics Gigiéket jutatta tovább, így Donatella és Dénes búcsúztak a versenytől. 

Ezen a héten már csak 4 páros lépett parkettre, Radics Gigi egyedüli női versenyzőként jutott az elődöntőbe. Mivel alaposan megfogyatkozott a mezőny, így minden páros kétszer lépett parkettre. Az este a Legendák éjszakája címet kapta, ezért minden sztárpár egy-egy ikonikus korszak slágerére táncolt. 

Az estét Krausz Gábor és Mikes Anna nyitották meg, majd Radics Gigi és Baranya Dávid bűvöltek el mindenkit produkciójukkal. T. Danny és Lissák Laura sambát táncoltak, az első körben Marics Peti és Stana Alexandra cha-cha-chát táncoltak.

A második kör után ismét pontozott a zsűri, végül T. Danny és Lissák Laura szereztek egyedül 60 pontot, a zsűri listájának a végére pedig Krausz Gábor és Mikes Anna kerültek. 

Kialakult a végső mezőny 

Ezen a héten a zsűri már nem menthetett meg senkit. Ugyan a produkciókat pontozták, de a veszélyzónáról már nem dönthettek, csak a nézők véleménye számított. 

A zsűri és a nézők szavazatai alapján Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna jutottak a veszélyzónába. Végül a közönség úgy döntött, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna párosát juttatja tovább. Így kiderült, hogy a Dancing with the Stars 2023-as évadának a döntősei: T. Danny és Lissák Laura, Marics Peti és Stana Alexandra, valamint Krausz Gábor és Mikes Anna. 

A döntőben tehát 3 páros fog parkettre lépni. A produkciókról még nem sokat tudunk, de nagy valószínűséggel több táncot is láthatunk a párosoktól. Az előző években az egyik mindig egy korábbán előadott tánc volt. 

A döntőben idén 3 sztárvendég is lesz, visszatérnek az előző évadok győztesei: Gelencsér Timi, Tóth Andi és Csobot Adél egy közös produkcióval lépnek parkettre.