A Dancing with the Stars parkettjén egy különleges produkciót adtak elő a Hölgyválasz szereplői. A tánc mindenkit meglepett, a műsorvezetők pedig rögtön arra voltak kíváncsiak, Liptai Claudia vajon szerepel-e a következő évadban

Ördög Nóra a Dancing with the Stars parkettjén? 

A szombati adásban a Hölgyválasz sztárjai voltak a meglepetés produkció, mivel ők is parkettre léptek. Visszatért Molnár Andrea, táncolt Liptai Claudia és Csonka András. Az előadás után hatalmas tapsot kaptak, de mindenkit csak az érdekelt, hogy láthatjuk-e őket máskor is a DWTS parkettjén. 

Kiss Ramóna meg is kérdezte Claudiát, hogy láthatjuk-e máskor is a Dancing with the Starsba, mire egészen elképesztő választ adott

Ma reggel kiszámoltam, hogy Bandival ketten 109 évesek vagyunk, és azt gondolom, hogy ez ér meg egy nagy tapsot, ebben benne volt a dög! Egyébként Nóri, már négy éve ülsz a popódon ott, hát gyere táncolni velem jövőre a Dancingbe! Van ilyen formáció is! 

Claudia ötlete egyébként Ördög Nórának is tetszett, mivel nevetett, és sokat sejtető választ adott. 

Micsoda ötlet! Egyébként simán, én veled bevállalnám! Ezek után nem menekülsz, biztos, hogy szeretnénk itt látni jövőre!

Liptai Claudia tehát kihívta Ördög Nórát, hogy jövőre mindketten induljanak táncosként a Dancing with the Starsba. A közönségnek tetszett az ötlet, így még az sem kizárt, hogy az egyikük valóban parkettre lép a következő évadban. Erről egyébként még nem sokat tudni, de a műsor nagyon népszerű, így valószínűleg lesz folytatás!