Hétről hétre egyre jobb produkciókkal készülnek a versenyzők a Dancing with the Stars műsorában, ezen a héten pedig Krausz Gábor és Mikes Anna tánca valósággal lenyűgözött mindenkit. 

Bécsi keringőztek

A sztárséf ugyanis egy egészen csodálatos bécsi keringőt lejtett Mikes Annával, a stúdióban gyakorlatilag teljesen megfagyott a levegő, mindenki lélegzet visszafojtva figyelte Annát és Gábort tánc közben. Bár Krausz Gábor már többször megmutatta a műsor során a romantikus oldalát, talán ez volt az első olyan táncuk, ahol olyan érzelmek elevenedtek meg a parketten, amik a zsűrit is teljesen levették a lábukról. 

Lenyűgözték a zsűrit

Ördög Nóra a produkció után csak anniyt mondott: Krausz Gábor számára a jelenlegi élethelyzetben Mikes Anna egy nagyon jó dolog. Az elődáasuk előtti kisfilmben amúgy Anna elárulta, a kedvenc tánca a bécsi keringő, ezért Gábor azt mondta, nagyon szeretné magát odatenni. Nos, a jelek szerint ez sikerült is, a zsűritagok mind 9 ponttal jutalmazták őket. 

Íme tánc:

Egyéjszakás kaland

Gábor és Anna a lenyűgöző bécsi keringő után még egy körre visszatért a parkettre, hiszen az est témája az egyéjszakás kalandok köré épült. Ebben a produkcióban Stana Alexandrával egészültek ki és egy szenzációs cha-cha-chát jártak. 

Itt a videó: 

A monogám kapcsolatok híve

A túlfűtött produkció után Ördög Nóra megjegyezte, szerinte Gábor a monogám kapcsolatok híve, amire sztárséf egyetértően reagált. 

Itt nézheted vissza: