Egyre kevesebb páros lép szombatonként parkettre a Dancing with the Starsban. A hírességek az elmúlt hetekben sokat fejlődtek, de minden héten búcsúzni kell valakitől. 

Különleges produkciókkal folytatódott a Dancing with the Stars 

Az előző héten egy fergeteges retro parti pörgette fel a hangulatot, hiszen a párok a legnépszerűbb retró slágerekre táncoltak. Az egyéni táncok mellett párbajoztak, emiatt a zsűri és a közönség is kétszer szavazhatott. Az műsorból végül Király Linda és Suti András távoztak, ők kapták a legkevesebb szavazatot a nézőktől. 

Az adás végén kiderült, hogy a párok ezen a héten egy különleges feladatot kapnak, mivel hármasban fognak táncolni. Mindenki kapott pluszban még egy profi táncost, így a sztárok a saját párjuk mellett egy másik profival együtt léptek a parkettre. 

Minden páros kétszer lépett parkettre, elsőként előadtak egy új koreográfiát, majd jött hármas tánc. Az estét Marics Peti és Stana Alexandra nyitották meg. 

A feladat nem volt egyszerű, de mindenki kihozta magából a maximumot. Végül a zsűri és a nézők döntése alapján ismét három páros került a veszélyzónába: Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Lissák Laura és T.Danny. Végül a zsűri és a nézők döntése alapján Hunyadi Donatella és párja számára véget ért a show.