Hat párral vette kezdetét a Dancing with the Stars 5. élő adása. Szombaton már két produkciót láthattunk mindenkitől, de egy pártól ismét búcsúztunk az adás végén. 

Két tánccal készültek a Dancing with the Stars versenyzői 

Új tematikákkal vette kezdetét a Dancing with the Stars 4. évada, a versenyzők már táncoltak a világ körül, az előző héten pedig Disney-meséket idéztek meg. Ezen a héten egy fergeteges Retró party vette kezdetét, mivel mindenki a legnépszerűbb retró dalokra adta elő a produkcióját. 

Ezen a héten a párosok nem csupán egy produkcióval készültek, hiszen párbajoztak is. Az első körben mindenki egyénileg készült, majd jöttek a közös produkciók. A nézők így több körben szavazhattak, az első kör végén a listát Marics Peti és Stana Alexandra vezette, hiszen 29 pontot szereztek. 

Ők estek ki a szombati adásban 

A párbaj során előadott produkciókat is értékelte a zsűri, de mindenki csak egy pontot adhatott, így alakult ki a végső sorrend. A szombati élő show veszélyzónájába Hunyadi Donatella és Bődi Dénes, Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Király Linda és Suti András jutottak. Mint ahogyan azt már megszokhattuk, a zsűri ilyenkor egy párt megmenthet, most is szavaztak, de holtverseny alakult ki, így a nézők döntöttek. A nézők döntése alapján Hunyadi Donatella és Bődi Dénes léphetnek biztosan parkettre a következő adásban

A harmadik körben a nézőknek Radics Gigi és Baranya Dávid, valamint Király Linda és Suti András párosa között kellett dönteni. Végül Radics Gigi és Baranya Dávid jutottak tovább, a verseny tehát Király Linda és Suti András számára véget ért.