A Dancing with the Stars szombati adása egy mesés utazás volt, hiszen a párosok a legnépszerűbb Disney-slágerekre táncoltak. Ám egy páros számára ismét szomorúan zárult az este

A Disney-mesék a Dancing With the Stars parkettjén

Már az előző héten bejelentették, hogy a Dancing with the Stars szombati adásában a Disney 100. születésnapját ünneplik, így a legnépszerűbb mesék, animációs filmek slágereire táncolnak majd a párosok. Krausz Gábor és Mikes Anna például A szépség és a szörnyeteg betétdalára adták elő a produkciójukat, T. Danny és Lissák Laura pedig az Aladdin legmeghatóbb zenéjére rumbáztak. 

A szombati adásban volt egy különleges extra produkciói is, Kardffy Aisha a Kívánság című új Disney-filmnek a betétdalát énekelte el. 

Egy páros ismét búcsúzott 

Az este igazán meseszerűen alakult, de egy páros számára ismét véget ért a verseny. A veszélyzónába a zsűri és a közönség szavazatai alapján Szabó András Csuti és Tóth Katica, Király Linda és Suti András, valamint Radics Gigi és Baranya Dávid kerültek. A zsűri végül úgy döntött, hogy Gigi és Dávid párosát szeretnék még biztosan látni, így ők csatlakozhattak a többiekhez. A nézők a második körben Király Lindát és Suti Andrást jutatták tovább, így Csuti és Katica számára véget ért a verseny. 

Könnyes szemmel vettek búcsút 

Szabó András Csuti és Tóth Katica még az utolsó tánc előtt szóltak pár szót, és megköszönték a sok támogatást. Csuti köszönetet mondott a zsűrinek, a nézőknek, és Katicának, aki heteken keresztül támogatta. A páros igazán elérzékenyült, könnyes szemmel búcsúztak a műsortól és a versenytársaktól.