Szombaton ismét parkettre lép Krausz Gábor és Mikes Anna, akik a héten már két táncot fognak előadni. Az alkalomból interjút adtak a TV2-nek, és korábban sosem hallott információkat árultak el. 

Krausz Gábor így várja Mikes Annát 

Gábor és Anna kérdéseket kaptak, és válaszolniuk kellett, hogy az adott dolog kire jellemző leginkább. A páros szerint Krausz Gábor a hiúbb, Anna elárulta, hogy a táncpróbákon gyakran nézegeti magát a tükörbe, és nem szereti, ha valaki hozzáér a hajához. 

De kiderült az is, hogy Anna rendszeresen elkésik a próbákról, pedig igyekszik pontos lenni. Korábban sosem késett, mindig nagyon pontos volt, de ebben az évadban ez megváltozott, mert mindig megcsúszik valami miatt

3-4-5 percekről van szó, néha 10, de belefér. Addig főzök neki egy kávét

– árulta el a sztárséf. 

Anna és Gábor arról is beszéltek, hogy kinek van több önbizalma. A táncos szerint Krausz Gábornak határozottan több lett az önbizalma, és magabiztosabb a táncban. Az elejétől kezdve mondja neki, hogy jól csinálja a dolgokat, de csak akkor hiszi el, ha jön visszajelzés. Az utóbbi időben ebből sok volt, hiszen már az 5. adás lesz szombaton.

Egyre több önbizalmam van, és most már a színpadra lépés előtt nem stresszelek annyit. Most jutottam el odáig, hogy nem túl akarok lenni rajta, hanem azt a 2 percet élvezni akarom, hogy bárcsak tovább tartanai, ami valószínűleg azt jelenti, hogy jobban elengedem magam

– mesélte Krausz Gábor.