Egy hét telt el a Dancing with the Stars döntője óta, amit Mikes Anna és Krausz Gábor nyertek. De ez nem is csoda, hiszen a páros hétről hétre lélegzetelállító produkciókkal állt színpadra, végig látható volt, hogy tökéletes az összhang közöttük. 

Túl a Dancing with the Starson

A nézők persze végig azt találgatták, hogy mi van valójában a táncosnő és a sztárséf között, hiszen csak úgy vibrált közöttük a levegő az egész műsor alatt. A páros ezidáig nem adott egyértelmű választ egyszer sem a kérdésre, hogy lehet-e szerelem köztük. Annyi azonban biztos, hogy a műsoron kívül is tartani fogják a kapcsolatot, és azóta is gondolnak egymásra. Legutóbb például Mikes Anna osztott meg egy érzelmes posztot, amiből kiderül, hiányoznak neki az együtt töltött percek.

Pontosan egy hete ilyenkor még nagyon izgultunk a döntő előtt. Illetve nem is, inkább izgatottak voltunk. Nagyon vártuk ezt a napot, éreztük hogy ez más, mint a többi. Felkészültünk, meg akartuk mutatni milyen táncokkal készültünk Nektek. Az, hogy ilyen szépen alakult, még most is nehezen hisszük el. És egészen elképesztő mennyire telik az idő, ez még múlt héten volt, de még mindig olyan, mintha tartana a Dancing. Még egyszer Köszönjük, hogy általatok még szebb lett a mi kis utazásunk!

Via