Tavaly ért véget Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata. Az egykori sztárpárnak gyermeke is született, Hannaróza, akit mindketten nagyon szeretnek, ezért közösen nevelik. Azóta már mindketten más mellett találták meg a boldogságot. 

Hannaróza neveléséről vallott Tóth Gabi 

Az énekesnő rendszeresen oszt meg fotókat az Instán, legutóbb húsvét alkalmából posztolt egy képet, amin Hannaróza is szerepelt. Hármasban ünnepelték a húsvétot, mivel velük volt Papp Máté Bence, az énekesnő új párja is. A képek nagy sikert arattak, hiszen sokan lájkolták őket. 

Ennek kapcsán nyilatkozott a Borsnak Tóth Gabi, és kivételesen Hannaróza nevelésébe is beavatta az embereket. 

A családdal töltöttük a hétvégét, ami nagyon bensőséges volt, Hannaróza nagyon jól érezte magát. Mondta is többször, mennyire boldog, hogy ennyi húsvétja lehet, mindenkitől kapott szép ajándékokat, amiknek borzasztóan örült. 

Tóth Gabi a családi dinamikájukba is betekintést engedett, és elárulta a Borsnak, hogy Papp Máté Bence és Mikes Anna csak barátként funkcionálnak. Egyikőjük sem szeretne pótszülő lenni, hiszen Hannarózának vannak szülei. 

Máté nem apukaként szerepel az életében, hiszen van saját apukája. De Hannaróza pontosan tisztában van vele, hogy Anna is jó barát és Máté is egy nagyon jó barát, aki szereti az anyukáját, és mindig lehet rájuk számítani. Senki nem akar pótszülő lenni, és mindenki nagyon szereti a kislányomat. Fontosnak tartom, hogy mindent megbeszéljünk vele, így nincs titok előtte. 

Tóth Gabi az interjú során elárulta, fontosnak tartja, hogy mindent őszintén megbeszéljenek, éppen ezért ebben a kérdésben sem titkolóznak. 


Via