A tavalyi év talán legnagyobb hazai celebbotránya az volt, amikor kiderült, hogy Tóth Gabi nem sokkal szakítása után összejött az egyik táncosával, Papp Máté Bencével. A Fricska táncegyüttes tagja ezidáig nem szólalt meg nyilvánosan, de most kivételt tett.

Tóth Gabi szerelme exkluzív interjút adott

Papp Máté Bence a Tények Plusznak beszélt arról, hogy a legtöbb pletyka nem igaz, amit róla és az énekesnőről írtak. Azért állt most is kamera elé, hogy megmutassa, milyen is ő valójában.

Az tényleg nagyon érdekes, hogy mennyi minden hazugságot és hülyeséget írnak rólam, de valahogy ezt már gyerekkoromban megszoktam, mert régen nagyon sokat dadogtam. Akkor nagyon-nagyon kaptam az ívet, sokan kiröhögtek, megbélyegeztek. Akkor már jöttek ezek a lenézések. Fájt, rossz érzés volt, de már akkor megtanultam, hogy ennek nincs olyan nagy alapja és nagyon elítélőek tudnak lenni az emberek

– mondta a táncos, aki hozzátette, nem akar olyanokkal foglalkozni, akik nem értik meg őt.

Azok, akik engem ismernek, tudják és velem vannak. Akik meg nem ismernek... eddig is nagyon sok olyan ember volt, akikkel nem akarok foglalkozni. Ezzel nem lehet mit tenni. Csinálni kell, menni kell előre. Amit csinálsz, az mindig megosztottságot szül. Azt gondolom, az idő mindent megold. Aki igazán kíváncsi rám, úgyis megtudja, milyen vagyok.

A táncos arról is beszélt, hogy sokan támadták, megkérdőjelezték tudását és tehetségét is. Azonban elmondása szerint ő világ életében tudta, hogy egyszer híres táncos lesz, és ezért mindent meg is tesz. Fellépésekre jár, népszerűsíti a néptáncot, emellett a Táncművészeti Egyetem hallgatója. Hiszi, hogy a néptánc 2024-ben is lehet menő.

Via