A hétvégén Tóth Gabi és a Fricska táncegyüttes a Győri Bálon léptek fel. A beszámolók szerint jól látható, hogy az énekesnő és új párja, Papp Máté Bence között tökéletes az összhang, és szerelmesebbek, mint valaha. A rajongók pedig odavannak értük, és sorra gratuláltak a fellépés után a párosnak!

Tóth Gabi úgy érzi, végre elfogadták őt és új párját

Az emberek nagyon pozitívan állnak hozzánk. Azt hiszem, az is segített, hogy mi is megnyíltunk és elkezdtünk beszélni kettőnkről. Az utóbbi hetekben azt tapasztalom, hogy egyre többen látják meg a valódi énünket. Nyitottan viszonyulnak hozzánk, úgy érzem, végre elfogadták, hogy egy pár vagyunk, látják, hogy közöttünk őszinte érzések vannak. Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk

– nyilatkozta a Blikknek a fellépés után Tóth Gabi, aki azt is elárulta a lapnak, már látja, mit rontott el korábban.

Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt.