Rihanna az elmúlt napokban egy rakás furcsa fotót osztott meg magáról az Instán, amik az Interview magazinnak készültek, aminek címlapján nem mellesleg szexi apáca jelmezben szerepel.


Nem csak bizarr képek készültek Rihannáról

Az énekesnő a furcsa fotózás mellett interjút is adott a magazinnak, amiben többek között arról beszélt, hogyan éli meg az anyaságot, és hogy mennyire nincs könnyű dolga két kisgyerekkel. 

Az egyik fotó, amit megosztott magáról, lényegében mindent elárul. Ezen elkenődött sminkkel, megfáradtan, koszosan pózol.

Ezt írta a felvételekhez:

Szó szerint így érzem magam a szülés utáni időszakban két két éven aluli gyerekkel!

Rihanna azt is elárulta az interjúban, hogy most már alig figyel arra, hogy ő mit visel (ami egyébként meglepő egy világhírű divatikontól), csakis arra koncentrál, hogy két kisfia, a kétéves RZA és 6 hónapos Riot mit vegyenek fel.

Most már kevésbé figyelek arra, hogy én mit viselek, inkább a gyerekeimre koncentrálok. Minden időmet azzal töltöm, hogy őket öltöztetem. Mindig az jár a fejemben, hogy mi lenne a legkényelmesebb választás, amit felvehetek. Hogy mi az, ami nem rossz nekik, ha hozzáér a kis arcuk vagy a testük, vagy mi az, amitől úgy érzem, nem tudom megfelelőlen tartani őket. Az anyák a való életben nagyon lusták, ami az öltözködést illeti

– mondta az énekesnő arra célozva, hogy az anyák általában nem fordítanak elég időt és figyelmet arra, hogyan öltöztetik fel a gyerekeiket.

Rihanna egyébként arról is beszélt, hogy bár megtehetné, hogy folyamatosan új cuccokat vásároljon a gyerekeinek, sokkal tudatosabban kezeli ezt a kérdést. RZA ruháit mind elteszi, rendszerezve méret szerint tárolja, és a kis Riot megkapja ezeket, amikor belenő.

Rihanna élete folyamatos rettegés

Az őszinte beszélgetés során elárulta a magzinnak, hogy amióta anya lett, állandó félelemben él. 

Senki sem figyelmeztet arra, hogy a gyerekvállalás azt jelenti, hogy életed minden másodpercében aggódnod kell!

Via