Tóth Gabinak sok kitartásra van most szüksége, mert a koncertjei is veszélybe kerülhetnek egészségi állapota miatt. 

Tóth Gabi rengeteget mozog

Tóth Gabi az elmúlt időszakban nem sima koncertekkel, hanem hatalmas, megkomponált show-val járja az országot, de Erdélybe is turnézott vele az énekesnő. 

Az több órás show azonban komolyan igénybe veszi az énekesnőt fizikailag is, ugyanis a Fricska Táncegyüttes mellett ő is rengeteget mozog a színpadon, rengeteg koreográfiában komolyan részt vesz. 

Ez azonban nem könnyű számára mostanában, ugyanis borzasztó fájdalmakkal küzd. Ugyan a probléma nem ma kezdődött, már 10 éve okoz nehézséget ez a betegség az életében, de az elmúlt időszakban annyira intenzív lett, hogy muszáj lépnie, mondta el a Borsnak

Elérkezett az a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy orvoshoz menjek. Volt olyan, hogy aludni sem tudtam a fájdalomtól. Sokszor használtam jégzselét, fájdalomcsillapítókat vettem be és jártam masszázsra is. Ezek segítenek, de a probléma igazi okát nem szüntetik meg. Sajnos én háttérbe szorítottam a saját egészségemet és most jelzett a szervezetem, hogy ez nem mehet így tovább.

Szerinte nem feledkezhetnek meg magukról az anyukák

Tóth Gabi szerint azért is nagyon fontos, hogy tegyen a probléma ellen, mert könnyen rámehet az egészsége mellett a karrierje is. 

Le kell nyújtani és lazítani az izmokat, hogy a csontokat vissza lehessen helyezni, különben nem szűnik meg a probléma. Most újra táncolok is, rengeteg fellépésem van, jobban oda kell figyelnem, hogy bírjam ezeket.

Tóth Gabinak nem titkolt célja, hogy a kezelésekkel példát mutasson másoknak is, hogy a gyermek csak akkor lehet kiegyensúlyozott, ha az anyukája is jól érzi magát a bőrében. 

A rohanó mindennapokban hajlamosak vagyunk megfeledkezni magunkról, pedig, ha az anya jól van, a gyerek is jól van. Nekem is itt van a kislányom, rá figyelek. Részemről eddig a prevenció elmaradt, de most tanultam belőle és másoknak is ezt üzenném, hogy a megelőzés az egyik legfontosabb: sokkal egyszerűbb, mint később a már kialakult problémát orvosolni.