Egyelőre még nem tudni, hogy kik lesznek a Megasztár zsűritagjai, de általában friss arcokkal erősítenek a tehetségkutatók. Így valószínűleg nem ültetik majd vissza Tóth Gabit a zsűriszékbe.

Ennyi volt a Sztárban sztár leszek

Miután Majka és Pápa Joci is az RTL-hez igazoltak, és sokak szerint az X-faktorban tűnnek majd fel, Köllő Babett és Tóth Gabi is munka nélkül maradhatnak, hiszen a Sztárban sztár leszek! formátumot is elkaszálták.

Ugyan ismét elindul a Megasztár, nem nagyon van példa arra, hogy a régi zsűritagokat hívják meg újra egy showműsorba. Főleg, hogy Tóth Gabi korábban a Megasztárban tűnt fel, majd az X-faktorban mentorkodott, aztán a Sztárban sztár leszek! ítésze volt.

Nem feltétlenül a legjobb döntés, ha Megasztárt is köré építik, valószínűleg inkább az újdonság varázsát keresik majd a készítők. Elképzelhető azonban, hogy Tóth Gabinak nem kell attól tartania, hogy ősszel újabb showműsor nélkül maradna.

Ugyanis az énekesnő, amióta Papp Máté Bencével van, valósággal beleszeretett a táncba, most pedig a közelgő Tina Turner koncert miatt minden szabadidejét a próbateremben tölti.

Tóth Gabi a DWTS új csillaga?

Tóth Gabi korábban rész vett már a Szombat esti lázban, ezért ez a formátum sem ismeretlen számára. A Blikk pedig úgy tudja, hogy Tóth Gabi komoly esélyes, hogy ő legyen az egyik résztvevője ősszel a Dancing with the Stars-nak.

Tóth Gabin sokkal nagyobb lenne a nyomás, mint egy átlag versenyzőn, hiszen az előző évadot megnyerte volt férje, Krausz Gábor, aki nemcsak a trófeát vitte haza, de Mikes Annával szerelmesek is lettek.

Tóth Gabi egyébként nem csupán azért szeret táncolni, mert ezzel megvan a napi edzés, számára sok minden másra is megoldást jelent ez a mozgásforma.

Nekem nagy szerelem a latin tánc, és lehet, hogy újra elkezdek majd tanárokhoz járni, mert a lelkemet gyógyítja. Ha táncolok, mindent kizárok, és azt érzem, hogy nincsen baj.

Egy biztos, a Dancing with the Stars castingjai már zajlanak, ahol a lap információi szerint Tóth Gabi neve is az esélyesek között van.

via